Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Gran Derby // FC Barcelona - Real Madrid CF

Post autor: MGiggs » 19 sie 2011, 23:36

Czas napisać coś o meczu bo był....cholernie interesujący.Dzieki wynikowi z 1 meczu Real musiał zaatakować a Barca fizycznie była zdolna do gry w pilke tylko przez 1 połowe. Pierwsze minuty niesamowity pressing Realu,smierdziało golem,potem Barca wykorzystała debilność Ramosa bo ten się nigdy nie nauczy grac w lini :roll: ,Piękna asysta i świetne wykonczenie Iniesty, w tym momencie Barca grała swoją tiki take ale do czasu bo Real strzelil szybko gola(spalony? nie wiem) i ruszył, poprzeczka Ronaldo i cos tam jeszcze było, Real cholernie nadrabiał szybkoscia i kondycja. Barca w 2 połowie umarła fizycznie a Real ruszył, strzelil tylko 1 gola(benzema musi miec chyba z 10 okazji by cios strzelic).
Cholernie irytował mnie Ronalo, tak się podpalił golem i poprzeczką że nie widział kolegów z drużyny, wszystko sam jak z Hiszpania na Mundialu. Słabiutko Di Maria ktory sobie w GD nie radzi. Po golu myslalem że Real dobije Barca ktora wygladała ze wolałaby przegrac niz jeszcze 30 min biegac.SergioB jak schodzil wygladał na martwego,golnie Barcelona siadła fizycznie i niedałby rady Realowi w dogrywce.Niestety przebłysk geniuszu Messiego plus swietna wrzutka Adriano i Barcelona ...moim zdaniem niespodziewanie wygrała. Real spięty,swietnie przygotowany przegrał z Barca która grała na 50% fizyczych możliwosci.Real potrafił zabac piłke ale nie umiał nic z nią zrobić, 1 raz widziałem, Barce zdominowana na CN... musiało to niezle Jose wnerwić.
O wydarzeniu z konca meczu nie ma co mówić.

Wróć do „Hiszpania”