Czy coś ci to movie?

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Czy coś ci to movie?

Post autor: petru » 27 kwie 2005, 23:18

Dobra tak mnie obsesyjnie nachodzi już od dwóch miesięcy, żeby założyć nowy oryginalny temat. Jednak dam sobie spokój i skseruję z innego forum :twisted:.

Podejrzewam, że takiego tematu brakuje każdemu futbolowemu maniakowi na piłkarskim forum :twisted:. Ale dobra do rzeczy. To będzie miejsce gdzie można przyszpanować jakimi to kinomanami nie jesteśmy. Zasada prosta: wklejacie znalezioną fotkę z filmu, zmieniacie jej tytuł, aby był różny od filmu i siup. Reszta zgaduje, a ten komu się uda, po potwierdzeniu autora zagadki wkleja dalej.

Od razu zaznaczam, że:
1.Ten temat nie pasuje do Gier Forumowych, to tematyka wybitnie fimowo-telewizyjna. Ale jeśli kolega po fachu uzna, że jednak pasuje, to nic się nie dzieje. Nie będzie głuchych telefonów po nocach, ani gróźb przez gg
2. Prosze o nie wklejanie kadrów z filmów hmm... przyrodniczych, bo się na nich nie znam i się mogę zdenerwować 8)
3. Proszę o wstrzemięźliwe nabijanie, bo jeśli ktoś odgadnie więcej ode mnie posypią się bany :twisted:

No i coś na początek ode mnie
Obrazek

Jeśli potzrebna podpowiedz zapodam kolejnym zdjęciem, ale chyba nie powinno być problemu, bo film dosyć znany. Na razie sonduję po prostu mozliwości :wink:.
Aha jeśli ktoś ma talent podobny mojemu i ma 50 kont na serwery, ale nie umie żadnego obsługiwać, to bierze fotkę z dysku, zapuszcza http://www.imageshack.ws/ daje tam przegladaj, wybiera, które zdjęcie rodzinne wkleić, aby sobie jaja porobić, daje host i kopiuje zawartość okienka podpisanego jak hotlink for forum. Proste jak drut, tak więc zabawa dla wszystkich fanów filmów Disneya :wink:.

Wróć do „Gry Forumowe”