Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba1986 » 25 kwie 2005, 23:06
seba1986
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 kwie 2005, 23:23
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 26 kwie 2005, 1:00
Od soboty nie bedzie mozna joz sobie sciagac plikow gdyz wprowadzono platnosc za uzytkowanie serwera. Tak wiec brameczki i filmiki polskiej reprezentacji i naszych pilkarzy z lig zagranicznych dla wielu stana sie trudniejsze do zdobycia...Tomusmc pisze:www.wisla-multi.com - musisz się zalogować i na górze strony masz dział download, bierzesz wszystkie pliki i tam masz rajd Mili. Muszę przyznać, że ładnie to zrobił, ładnie też podał, a bramka naprawdę...ładnamariano italiano pisze:Co to jest Wisla Multi?? stronka jakaś??
Andreyew

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 26 kwie 2005, 6:36
Filmik na wzpasie proponuje wsyzstkim ledwie 14 mbNiggaz pisze:http://www.soccerclips.net/upload_comp/fdz4uyhw0glc.zip
Nie wiem czy było ale jest naprawdę dobre więc kto nie ma ten niech zasysa.
Tymczasem mam prośbęPotrzebuje bramki z meczu Barcelony z Milanem (tej na 2:1) strzelonej przez Ronaldinho. Wszyscy napewno wiedzą o co chodzi i nie dziwcie się, że nie mam tej bramki jeszcze bo miałem ale gdzieś przepadła
Zależy mi na tym aby była to tylko i wyłącznie ta bramka a nie np: kilka w tym właśnie ta. Niech ktoś zapoda ładny link do tej brameczki
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 12:45
smitu
persil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seta » 26 kwie 2005, 23:05
Niggaz pisze:http://www.soccerclips.net/upload_comp/fdz4uyhw0glc.zip
Tymczasem mam prośbęPotrzebuje bramki z meczu Barcelony z Milanem (tej na 2:1) strzelonej przez Ronaldinho. Wszyscy napewno wiedzą o co chodzi i nie dziwcie się, że nie mam tej bramki jeszcze bo miałem ale gdzieś przepadła
Zależy mi na tym aby była to tylko i wyłącznie ta bramka a nie np: kilka w tym właśnie ta. Niech ktoś zapoda ładny link do tej brameczki
seta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 kwie 2005, 23:07
Chłopie nie pytaj tylko szukajseta pisze:Niggaz pisze:http://www.soccerclips.net/upload_comp/fdz4uyhw0glc.zip
CO to za kawałek w tle leci??
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 27 kwie 2005, 7:36
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bania1986 » 27 kwie 2005, 9:43
No mamy, skrót już po godzinie na oficjalnej stronie Milanu był:krAwcU pisze:Macie skrót lub bramki z meczu Milan-PSV![]()
Z góry dzięki.
Pozdrawiam![]()
Bania1986
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DjDarrek » 28 kwie 2005, 14:32
DjDarrek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 28 kwie 2005, 14:35
Krawcu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 28 kwie 2005, 15:02
'Del Piero'

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 29 kwie 2005, 8:43
w00jtas
boca