A ja znalzałem info, że równo 4. Wcześniej natomiast pamiętałem jakąś wypowiedź Nesty, że skoro Mexesowi proponują 4,5 to on nie rozumie dlaczego jemu tylko 2,5, albo coś takiego.Mexes dostaje z tego co wiem 3,5 mln na rok.
Nie martw się.W wyobrażaniu graczy, którzy na 100% nigdy nie trafią do swojego ulubionego klubu jesteście niezagrożeniGdyby Gattuso grał w Juventusie, to widziałbyś w nim gracza lepszego od kombinacji Cambiasso czy Essiena.
Gattuso w zeszłym sezonie grał dobrze. Zdecydowanie lepiej niż się spodziewałem, ale Diarra to inny poziom. To, że w Realu ostatnio nie gra o niczym nie świadczy, pamiętam jak go wpuścili przy okazji któregoś z meczów z Barceloną i był jednym z najlepszych na boisku. Gdy miał jeszcze pewne miejsce w składzie, też grał świetnie i patrząc się co robił gryzłem się w język za tekst, że Real już do reszty zdurniał wydając na niego 20 mln.
Zresztą Diarra to najlepszy piłkarz jakiego możecie wyrwać na tą pozycje. Ma doświadczenie z prawą obroną, więc z asekuracją Abate by nie miał najmniejszych problemów, jest typem boiskowej mrówki zapierdalającej przez 90 min, umiejętności defensywne nienaganne, a w szybko grającym Realu z grą piłką nie miał żadnych problemów.