z kogo próbujesz zrobić głupka?Bo na pewno nie ze mnie. Napisałeś sarkastycznie, że jest to "hit" dodając do tego tekst o Głowacki i emikotone, to jakiś nowy styl informowania o rzeczach oczywistych?gdzieś napisałem, że to jest dziwne ? dodałem przecież, że było to do przewidzenia, więc nie wiem po co się wielce produkujesz.
To sobie włącz streama, zreszta nigdy nie rozumiałem tych lamentów w tym temacie, w świecie w którym w ciągu 5 sekund znajdujesz w necie mecz żale, że Polsat wybrał ten czy inny mecz są dla mnie dziwne. Tym bardziej jeszcze ten Polsat na który wielu narzeka na poziom ekspertów i komentarzy.Piszę to z mojego punktu widzenia. pokazują jeden mecz na całą kolejkę Ligi Mistrzów i chciałbym zobaczyć jakiś interesujący (mnie) mecz i tyle.
Ja sobie oglądne jak zawsze mecz United, a że go nie będzie cóż są inne telewizje czy możliwości oglądania meczów, pewnie wolałbym sobie zamiast śmigać po necie oglądnąc mecz spokojnie w fotelu przed TV, ale cóż jak najbardziej rozumiem decyzje Telewizji i jest ona dla mnie naturalna.Wszystkie te spotkania, które wymieniłem interesują mnie bardziej niż występy Głowackiego i spółki, pewnie nie tylko mnie. Ty wolisz ten mecz, który pokazują i takie też twoje prawo.