Re: Borussia Dortmund - Arsenal FC

Awatar użytkownika
michal2
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Borussia Dortmund - Arsenal FC

Post autor: michal2 » 13 wrz 2011, 23:30

Tak Barciur jest dobrze :D Standardy niektórych kibiców bardzo ostatnio spadły. Jeszcze rok i 4 miejsce w lidze będziemy świętować zamiast opłakiwać :]
Wynik dobry, oczywiście, ale gra, skład i rokowania na przyszłość to masakra. Defensywa całkiem przyzwoita. Ale ofensywa słabizna. Walcott-który to już jego sezon w którym nie spełnia oczekiwań? Przestałem liczyć. Gervinho to totalny dramat (jak na razie). Artety i Benayouna nie oceniam bo potrzebują czasu by zgrać się z zespołem ale no nie widzę ich w roli naszych zbawców. Ot, solidni zawodnicy na miejsca 4-6 w najlepszej lidze świata. Mertesacker to chyba będzie nasze jedyne wzmocnienie w tym sezonie bo nawet jak nie wzmocni 1 jedenastki to wzmocni siłę obrony, wzmacniając ławkę :] Może jeszcze ten Andre przynajmniej dorówna Clichyemu.

Tak jak ktoś napisał w temacie o Milan Barca, im brakuje dość dużo do Barcy, Realu, MU. Z nami jest podobnie i nie spodziewam się poprawy.

Jak dla mnie to zająć to 4 miejsce, wywalić wszystkich (prawie), zaorać i zbudować to na nowo, ewentualnie rozłożyć to na 2 sezony :D Wenger ma pójść pierwszy a nie tak jak kapitan który ostatni opuszcza statek ;)

Lewandowski grał bdb. Fajnie się rozwinął w tej Borussii. Fajnie popatrzeć na Polaków grających w LM i to z powodzeniem.

Wróć do „Puchary Europejskie”