Przeszperaj jego wcześniejsze posty to zobaczysz, że naprawdę tak mówiłKisielski pisze:Ciekaw jestem co mówiłeś podczas meczu Polska - Niemcy, wtedy też Szczęsny był słaby i nic nie umiał obronić?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 17 wrz 2011, 22:53
Przeszperaj jego wcześniejsze posty to zobaczysz, że naprawdę tak mówiłKisielski pisze:Ciekaw jestem co mówiłeś podczas meczu Polska - Niemcy, wtedy też Szczęsny był słaby i nic nie umiał obronić?
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 wrz 2011, 22:54
I tu się zdziwisz, bo mówił. Uważał, że przez Szczęsnego zremisowaliśmy, bo obie bramki to jego wina.Ciekaw jestem co mówiłeś podczas meczu Polska - Niemcy, wtedy też Szczęsny był słaby i nic nie umiał obronić?
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kisielski » 17 wrz 2011, 22:59
Nie wiem czy mówisz poważnie, czy to ironia. Ale powiem Ci że 2:2 w meczu z możliwe, że najlepszą drużyną świata to bardzo dobry wynik, przy czym ostatnio bramkę im strzelił Boniek, a kiedy on przestał grać? Nawet jeśli Szczęsny zawinił w tamtym meczu przy obydwu bramkach, to ile dzięki niemu bramek nie padło? A o tym, że Peszko zmarnował kilka bardzo dobrych sytuacji zapomnieliście? A o tym, że Wawrzyniak się przewrócił zapomnieliście? Jasne, najłatwiej nic nie strzelić, nie bronić, a wina i tak spadnie na bramkarza.Akarin pisze:I tu się zdziwisz, bo mówił. Uważał, że przez Szczęsnego zremisowaliśmy, bo obie bramki to jego wina.Ciekaw jestem co mówiłeś podczas meczu Polska - Niemcy, wtedy też Szczęsny był słaby i nic nie umiał obronić?
Kisielski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 wrz 2011, 23:12
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 wrz 2011, 23:16
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kisielski » 17 wrz 2011, 23:35
Kisielski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 wrz 2011, 23:40
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kisielski » 17 wrz 2011, 23:43
Jeden mecz, dwa feralne swojaki i od razu takie dogryzanie? Takie rzeczy się zdarzają, trzeba teraz się nie poddawać i walczyć o honor już teraz.Chlopaczek pisze:Kisielski uwazam ze bedzie duzo lepiej gdy wasi obroncy przestana wyznawac zasade iz wazne zeby strzelac niewazne do ktorej bramki.
Kisielski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 wrz 2011, 23:53
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 18 wrz 2011, 0:19
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: glock » 18 wrz 2011, 10:31
glock

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matt. » 18 wrz 2011, 12:42
Matt.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 18 wrz 2011, 12:59
Nie pisałem się na to 8 lat temu...Matt. pisze:strasznie ciężko jest być obecnie kibicem Arsenalu
kyloloko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kisielski » 18 wrz 2011, 13:16
Kisielski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 18 wrz 2011, 13:35
uważaj bo z tej powagi kisiel poleci... moim skromnym zdaniem nie zrozumiałeś ironi...Kisielski pisze:Zawsze mi się wydawało, że prawdziwy kibic jest ze swoim klubem na dobre i na złe, nie przestaje nim być jak odchodzi z klubu jego ulubiony piłkarz, nie przestaje nim być jak klub zajmuje w lidze najgorsze miejsce od 20 lat, nie przestaje nim być jak klub spada do niższej ligi, ale to tylko moje skromne zdanie.
a no chyba że tak... w takim razie nie poleci...Kisielski pisze:kyloloko aż taki poważny nie jestem, ironie zrozumiałem. To Ty nie zrozumiałeś mnie bo ja pisałem do Matta, ale nie mogłeś o tym wiedzieć bo nie napisałem do kogo się zwracam więc sorki.
kyloloko
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio