Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 930

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Kisielski
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kisielski » 18 wrz 2011, 13:38

kyloloko aż taki poważny nie jestem, ironie zrozumiałem. To Ty nie zrozumiałeś mnie bo ja pisałem do Matta, ale nie mogłeś o tym wiedzieć bo nie napisałem do kogo się zwracam więc sorki.

Awatar użytkownika
Matt.
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matt. » 18 wrz 2011, 13:42

Kisielski pisze:Zawsze mi się wydawało, że prawdziwy kibic jest ze swoim klubem na dobre i na złe, nie przestaje nim być jak odchodzi z klubu jego ulubiony piłkarz, nie przestaje nim być jak klub zajmuje w lidze najgorsze miejsce od 20 lat, nie przestaje nim być jak klub spada do niższej ligi, ale to tylko moje skromne zdanie. :)
Czy ja gdzieś napisałem zaprzeczenie tego? Po prostu obecnie kibice Arsenalu nie mają życia na sobotnich ogniskach z kumplami :x (tak, to aluzja do mnie samego)

Awatar użytkownika
Obserwator
Niereformowalny :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 18 wrz 2011, 18:39

Jak to nie pisalem, że Szczęsny zawalił nam mecz z Niemcami? Jako jedyny tutaj ośmieliłem się krytykować Szczęsnego, za co spotkała mnie ostra krytyka.
Szczęsny obecnie prezentuje poziom polskie okręgówki-Centrala Nasienna Proślice szuka na gwałt (bez skojarzeń) bramkarza, bo ich podstawwowy goalkiper doznał konztuzji.
Tam Szczęsny mógłby dać sobie radę-1 grupa opolskiej okręgówki.

Szkoda mi Arsenalu. Pamietam Arsenal z Ljungbergiem, Bergakmpem, Seamenem, Larsonem-to był team. Milo było oglądać, grali świetną piłkę.
A teraz? Sami juniorzy, żenujący poziom, beznadziejna piłka i Arsenal jest na drodze do drugiej ligi.
Szkoda. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Kisielski
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kisielski » 18 wrz 2011, 18:55

Obserwator pisze:Jako jedyny tutaj ośmieliłem się krytykować Szczęsnego, za co spotkała mnie ostra krytyka.
Powiedz mi czy jak 90% społeczeństwa uznała, że Szczęsny był najlepszym piłkarzem na boisku w meczu z Niemcami i dzięki niemu nie straciliśmy więcej bramek, a jakiś user na forum piłkarskim o nicku "Obserwator" uznał że Szczęsny jest słaby, nie umie łapać piłki i gra na poziomie b-klasy, to dziwisz się że zostałeś ostro skrytykowany za wypisywani bzdur, którymi chcesz przyćmić swoje kompleksy, że nie umiesz niczego osiągnąć na wysokim poziomie??

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 18 wrz 2011, 18:58

Obserwator pisze:Szczęsny obecnie prezentuje poziom polskie okręgówki-
Ty za to prezentujesz poziom biedy umysłowej.

Było już jakieś info w sprawie zdrowia Sagni, czy coś przegapiłem? Lepiej żeby był cały i zdrowy bo ten blok defensywny w zestawieniu Johnan-Kos-Per-Santos wygląda dość... szukam odpowiedniego słowa, bo dość niepewnie to trochę mało powiedziane.

Awatar użytkownika
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 18 wrz 2011, 19:06

Kisielski pisze:
Obserwator pisze:Jako jedyny tutaj ośmieliłem się krytykować Szczęsnego, za co spotkała mnie ostra krytyka.
Powiedz mi czy jak 90% społeczeństwa uznała, że Szczęsny był najlepszym piłkarzem na boisku w meczu z Niemcami i dzięki niemu nie straciliśmy więcej bramek, a jakiś user na forum piłkarskim o nicku "Obserwator" uznał że Szczęsny jest słaby, nie umie łapać piłki i gra na poziomie b-klasy, to dziwisz się że zostałeś ostro skrytykowany za wypisywani bzdur, którymi chcesz przyćmić swoje kompleksy, że nie umiesz niczego osiągnąć na wysokim poziomie??
90 procent społeczeństwa ma przeprane mózgi i nie jest w stanie myśleć samodzielnie.
Jeżeli Szpaku, zakochany w bramkarzach, powie, że Szczesny to najlpeszy gracz na boisku, to te 90 procent spolecześntwa to łyka i nie zastanawia sie, czemu Szczęsny jest tak niepewny i zawala każdy mecz.

Ja nie twierdzę, że Szczęsny gra na poziomie B klasy, nie kłam! Szcześny gra na poziomie okręgówki-czyli dwie klasy rozgrywkowe wyżej niż B klasa. Już na IV ligę byłby za słaby ale sądzę, że w okręgówce powinien dać sobie radę.
I do tego zastosowałeś typowy argument erystyczny osób z przepranymi przez media mózgami-krytykujesz kogoś, to znaczy, ze leczysz swoje kompleksy.
Dlaczego nie krytykuje bramkarza Stoku, bramkarza Man Utd czy bramkarza Newcastle(mniejsza o nazwiska)-bo to dobrzy bramkarze. Krytkuje tylko tych złych, min. Szczęsnego i nie wydaje mi się, że będę miał z tego powodu mniejszy nos czy wiekszego penisa.
Także Twoja teza o leczeniu kompleksów poprzez krytykę beznadziejnych bramkarzy jest fałszywa. Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Matt.
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matt. » 18 wrz 2011, 19:20

Obserwator pisze:Pamietam Arsenal z Ljungbergiem, Bergakmpem, Seamenem, Larsonem-to był team. Milo było oglądać, grali świetną piłkę.
Jak można brać na poważnie rzekomego kibica Arsenalu, który nawet nie wie jak mają na nazwiska jedne z gwiazd zespołu? O jakiego Larssona Ci chodzi? :mrgreen: Henrika Larssona? Czy może Sebastiana Larssona, który podczas całej swojej 3-letniej kariery w Arsenalu zagrał w raptem trzech meczach?

Wieje mi tutaj ostrą chorobą mózgową lub po prostu ironią.

Awatar użytkownika
czarny samael
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 861
Kibicuję: Manchester United FC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 18 wrz 2011, 19:27

Oj, się czepiasz, przecież Larsson w Anglii grał :boruta:

Awatar użytkownika
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 18 wrz 2011, 19:28

Matt. pisze:
Obserwator pisze:Pamietam Arsenal z Ljungbergiem, Bergakmpem, Seamenem, Larsonem-to był team. Milo było oglądać, grali świetną piłkę.
Jak można brać na poważnie rzekomego kibica Arsenalu, który nawet nie wie jak mają na nazwiska jedne z gwiazd zespołu? O jakiego Larssona Ci chodzi? :mrgreen: Henrika Larssona? Czy może Sebastiana Larssona, który podczas całej swojej 3-letniej kariery w Arsenalu zagrał w raptem trzech meczach?

Wieje mi tutaj ostrą chorobą mózgową lub po prostu ironią.
Gdzie ja napisałem, że jestem kibicem Arsenalu?
Nie kibicuję nikomu, jestem obiektywnym sympatykiem futbolu.

Chodziło mi o Henryka Larsonna . Według mnie grał w Arsenalu. Ale rzeczywiście mógl mi się pomylić z Ljungebergiem.
Więc jak nie grał to sorry.
W każdym razie pamiętam Arsenal grający piękny futbol, ARSENAl który czarował mnie swoją grą a teraz jest dramat. Pozdrawiam.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 18 wrz 2011, 19:30

Chodziło mi o Henryka Larsonna . Według mnie grał w Arsenalu.
To mi poprawiło dziś mój fatalny humor :lol:

Awatar użytkownika
Kisielski
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kisielski » 18 wrz 2011, 20:21

Obserwator zamilcz, wstydu oszczędź pożal się Boże sympatyku futbolu, który nie potrafi skojarzyć bardzo znanych nazwisk z klubami w których te osoby występowały. Zgadzam się co do tego, że większość społeczeństwa ma przeprane mózgi, ale o Szczęsnym słyszałem wcześniej niż większość Polaków i od dawna wiem że to bardzo dobry bramkarz. To może powiesz mi jak to się stało, że zawodnik grający na poziomie okręgówki jest pierwszym bramkarzem w Premier League i od razu wytłumacz jak to się dzieje, że inni w okręgówkach nie są rozchwytywani przez Manchester, Chelsea, Milan, Arsenal, Bayern, Real, Barcelone, itd. Czekam z niecierpliwością bo uśmiać się można z Twoich wywodów.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 wrz 2011, 20:24

Nie to żebym Wam psuł zabawę, ale jestem dziwnie przekonany, że Obserwator ma co najmniej taki sam ubaw widząc jak łykacie jego prowokacje i trzęsiecie się starając udowadniać, że 2+2=4. Tak jakby to nie było oczywiste.

Awatar użytkownika
Kisielski
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kisielski » 18 wrz 2011, 20:27

Mentor pisze:Nie to żebym Wam psuł zabawę, ale jestem dziwnie przekonany, że Obserwator ma co najmniej taki sam ubaw widząc jak łykacie jego prowokacje i trzęsiecie się starając udowadniać, że 2+2=4. Tak jakby to nie było oczywiste.
Mam takie samo zdanie, typowy prowokator, ale niech się wykarze :)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2326
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 19 wrz 2011, 16:24

Arsene Wenger planuje wystawić we wtorkowym meczu Carling Cup skład podobny do tego, który grywał w tych rozgrywkach rok temu, a więc wymieszać zawodników ogranych z tymi, którzy dopiero zaczynają przygodę w grze na najwyższym poziomie.

Przez wiele lat Francuz dawał okazję do gry w tym turnieju tylko młodym talentom, jednakże w zeszłym sezonie zmienię tę taktykę, co zaowocowało dojściem Kanonierów do finału.

W wywiadzie udzielonym Arsenal Player, Boss przyznał że zamierza trzymać się swego nowego schematu. Można zatem liczyć na ujrzenie na murawie Alexa Oxlade-Chamberlaina, Ryo Miyaichiego oraz Park Chu-Younga. Występ tego ostatniego piłkarza Wenger zapowiedział już na sobotniej konferencji prasowej.

- Zamierzam kontynuować moją filozofię gry, niemniej jednak zestawię skład meczowy tak, by znaleźli się w nim gracze doświadczeni, jak również Ci, którzy dopiero zaczynają się ogrywać. - powiedział Wenger.

- Najprawdopodobniej dam szansę Ryo i Alexowi Oxlade-Chamberlainowi. Ten drugi to wielki talent i na pewno bardzo wielu kibiców oczekuje jego występu. Moim celem jest rozwój umiejętności tego chłopaka, zaś on będzie miał okazję udowodnić, że słusznie pokładam w nim wielkie nadzieje. - dodał Boss

Czyli pewnie cos takiego wyjdzie.

---------------Fabian----------------
Jenkinson-Djourou-Miquel-Gibbs
---Frimpong--Benayoun--Ramsey/Rosicky
-Chamberlain-Chamakh-Miyaichi-

Osobiscie chcialbym zobaczyc 4-4-2 z Parkiem i Chamakhiem w ataku, ale watpie zeby Wenger na to poszedl. Chociaz kto wie. Wyglada na to, ze niestety meczu prawdopodobnie nie bedzie nigdzie w TV, chyba ze jakas Al-Jazeera postanowi jutro ze bedzie transmkisja, tak jak w meczu z Wigan w poprzednim sezonie. Jesli transmisji nie bedzie, pozostaje powtorka na Arsenal Player zaraz po meczu.

Awatar użytkownika
Matt.
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matt. » 19 wrz 2011, 16:40

Jak dla mnie będzie więcej zawodników rezerw typu Ozyakup, Boateng itd. Twój skład jest w zbyt dużym stopniu złożony z graczy pierwszego składu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”