epszego momentu na wyp********** Wengera nie będzie
W defensywie jest kaplica. Jenkinson to dobry transfer, jeśli sprowadzamy go po to, żeby wysłać na wypożyczenie w celu ogrywania. Teraz wygląda na to, że ten 18-letni chłopak który zagrał ledwie 8 spotkań w lidze(czwartej, dodajmy) przed transferem tutaj. Teraz wygląda na to, że będzie zmuszony występować za Sagnę przez kilka miesięcy. Szlag by to trafił. Dobrze, że jest ta przerwa międzynarodowa, bo może przez ten czas wróci Koscielny który może tam zagra. Vermaelen może na Chelsea by wrócił. W chwili obecnej obrona wygląda okropnie. Co odwalili Song z Perem przy szansie Defoe to ja nie mam pytań.
W pomocy tez kaplica. Coquelin jedyny który pięknie ogarniał. Najlepszy zawodnik Arsenalu na boisku moim zdaniem. Ramsey fatalnie. Nie wiem, co się z nim dzieje.Zapowiadał się świetnie, po kontuzji kilka meczów miał OK, ale teraz gra tak tragicznie. Z drugiej strony on nie powinine być w tej sytuacji. Wengera należy za to winić - on spowodował, że Ramsey stał się zastępcą Fabregasa. Z drugiej strony, gdyby Wilshere był zdrowy to Ramsey by nie grał. Arteta też dzisiaj kiepsko zagrał. Bardzo kiepsko. Najgorzej z całej kariery w Arsenalu.
W ataku też gówno było. Gervinho spieprzył taką wyśmienitą okazję.. oprócz tego miał cholernie kiepskie przyjęcie. Walcott i Van Persie też nie wiele robili. Ogólnie dzisiejszy występ był kiepski. Bardzo kiepski. Nie wiem, jaka przyszłość nas czeka. Po 7 meczach w sezonie 7 punktów. Od finału Carling Cup zdobyliśmy 23 punkty w 23 meczach. To jest tragedia.
Wenger będzie musiał coś zrobić w styczniu. Zobaczymy, w jakiej będziemy wtedy sytuacji. Kontuzja Wilshere'a nie mogła się przytrafić w gorszym momencie.