player
PostWysłany: Nie 01.05.2005 0:36 Temat postu: Transfery
Tak patrze na spekulacje, przed otwarciem sezonu transwerowego. Obiło mi się o uszy m.in., że Niedzielan może przejść do Werderu, Mila do Fulham, Boruc i Sagan do Celticu, Król do Feyenordu, Piotr Brożek chyba do Wolfsburga, Włodarczyk do Austrii Wiedeń, albo Plymouth oraz największy hit - Szymek do Juve. Chciałbym, żeby choćby dwaj z w.w. trafili do tych klubów, choć nawet w to wątpie. Najwieksze szanse ma Boruc, bo Celtic piszczy zeby go tylko miec, bo jest stosunkowo tani (ok 1 mln €), Szymek też prawdopodobnie zmieni klub, ale wątpie że tym nowym będzie JuVe, a nawet jesli go kupią, to aqrat my nie powinnismy sie tak cieszyc, bo bedzie jedynie grzał ławe, albo nawet nie to, a nasza reprezentacja straci cennego zawodnika (bo nie bedzie w tej formie jakiej bysmy chcieli). Moim skromnym zdaniem w połowie te transfery zostały stworzone przez media, albo odpowiednio zmodyfikowane (np. jesli ktos byl obserwowany i dobrze mu poszło to juz napewno zmieni klub 8| )
PS. Pojawiały się nawet spekulacje, że Jeleń może zasilić Deportivo Very Happy (a noi niedawno jak mnie przekonywał "Cloner" Rasiak do Chelsea, bo podobno na Stamford Bridge wogole nie maja zawodnikow ktorzy dobrze graja glowa Very Happy Smile Cool )
-----------------------------------------------------------------------------------
*_For_zaza_Milan_*
PostWysłany: Nie 01.05.2005 0:41 Temat postu:
No Player jeszcze Jankulovski i Gila w Milanie Very Happy ... hehehe A Gołos w Wiśle.
Ale po co 123 taki sam temat ?? Chyba nie ma sensu... nie uważasz ?? Poszukaj dobrze a znajdziesz
POZDRO **FORZA MILAN ** I BOLOGNA edit oczywiście .. Very Happy
----------------------------------------------------------------------------------
piwus
PostWysłany: Nie 01.05.2005 0:48 Temat postu:
Polemizowałbym podobno Mourinho całkiem nieźle gra główką Twisted Evil.
Sagan, Celtic? pierwsze słyszę Shocked. To są panie jaja, co te gazety wyprawiają. Prędzej mu będzie do Austrii Wiedeń. Szymuś nie zmieni klubu na 99%. Jestem pewien. Prezes nie obiecuwałby mu Maciusia, aby miał z kim grać, gdyby chciał go wypuszczać. Ale z Juve ciekawa sprawa, Włosi powołują się na Polaków, Polacy na matkę Szymkowiaka, matka Szymkowiaka na KGB Razz. Sobola też wzięli na celownik. Pisałem pod newsem na stronie, że znaleźli sobie Turcy hipermarket po Wawelem, "Wszystko i Tanio". Baszcza na siłę wykopie Basałaj, nawet za 600 tys ojro, bo komu tak strasznie zależało w zimie na jego transferze do Zenitu? Baszczyński się nie zgodził, kiedy warunki między klubami były uzgodnione, ktoś zapomniał go o zdanie zapytać, czy co Confused?. Vidlićką podobno interesuje się Real Madryt.
FC Koeln chciało kogoś do napadu obok Podolskiego. Ktoś pamięta?
Ożesz w mordę Shocked. Jest faktycznie. Na drugiej stronie..