Re: Ogólna dyskusja o polityce

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Ogólna dyskusja o polityce

Post autor: Kamil232 » 20 paź 2011, 4:33

Nie no ty jesteś naprawdę prze asem.

Podsumujmy dyskusję. Wrzucasz tekst, ja się do niego odnoszę ARGUMENTAMI. Ty jedynie co potrafisz odpowiedzieć to brednie na temat mojej matematyki. Czyli pierwszą rzecz już mamy za sobą, jak to kapitalnie potrafisz dyskutować na argumenty i jak to nie atakujesz ad personam. Dalej ja Ci odpowiadam pięknym za nadobne czyli atakuje w ten sam sposób, tylko tylko, że jednak czymś co ma związek z faktami bo jak nazwać kogoś inaczej jak nie hipokrytą kto po pierwsze sam atakuje ad personam, a się oburza na takie ataki, dwa oburza się na styl wypowiedzi, obelgi, skoro sam głosował na Palikota. I do tego na moją ripostę na ataki ad personam w moją osobę sugerujesz, że ja wciaż piszę tylko o Tobie, nie bacząc na to, że zwykle to są riposty na twoje marne bo marne ale jednak "szpilki" w moją skromną osobę. A teraz jak mnie wyzywasz od cymbałów to się czujesz zapewne usprawiedliwiony no bo przecież ja Cie wyzywałem od hipokryty, ale w podobnych przypadkach jak to ty we mnie pierwszy uderzasz, a ja ci odpowiedem to jest dowód na obsesje na Twoim punkcie :mrgreen:
Ja wysiadam. Baw się dalej sam w tej piaskownicy, tak nie potrafię dodawać za to ty z twoimi 6 miliardami jesteś The Best.

PS. Żeby używać emotek, to trzeba to umieć, niestety i to przerasta twój umysł, by w odpowiednim momencie wkleić fajną minkę :wink:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”