Dostałem za złotówkę w abonamencie, więc pytam. Na razie ciężko mi go ogarnąćcru pisze:Ale bez wydawania 1000zl raczej ciezko o cos lepszego z nowek.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lis 2011, 21:38
Dostałem za złotówkę w abonamencie, więc pytam. Na razie ciężko mi go ogarnąćcru pisze:Ale bez wydawania 1000zl raczej ciezko o cos lepszego z nowek.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 lis 2011, 21:42
Patrzcie. Dopiero co dostał pracę, a już szasta kasą...cloner pisze:Dostałem za złotówkę w abonamencie, więc pytam. Na razie ciężko mi go ogarnąćcru pisze:Ale bez wydawania 1000zl raczej ciezko o cos lepszego z nowek.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lis 2011, 21:46
Jeszcze nie mam pracy. Mialem 6 lat abonament w orange, ale większość znajomych mam już w play, więc dziś się tam udałem i po sprawie. Dali mi telefon, umowa będzie od stycznia (tak mi się orange kończy). Na razie próbuję ogarnąć ten telefon, ale ciężko mi to idziebartbuks pisze:Dopiero co dostał pracę, a już szasta kasą...
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 02 lis 2011, 21:47
Z systemem android?cloner pisze:Na razie próbuję ogarnąć ten telefon, ale ciężko mi to idzie
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lis 2011, 23:29
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 02 lis 2011, 23:34
Wyłacz transmisje danych w sieci.cloner pisze:Taaa, android 2.2. Pierwszy raz mam styczność z czymś takim.
Czy ktoś wie jak w tym samsungu korzystać z wifi? podłączyłem, wykrył, wpisalem odpowiednie hasło (zabezpieczenie) i... jak wchodze w neta to i tak ściąga mi kasę z konta, a nie łączy się za darmo ;/
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lis 2011, 23:36
A tak po polsku? Gdzie mam to wyłączyć?Ozdobny pisze:Wyłacz transmisje danych w sieci.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 02 lis 2011, 23:49
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 lis 2011, 23:55
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 03 lis 2011, 0:30
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 03 lis 2011, 0:44
ddemon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 03 lis 2011, 16:02
Nie ma takiej możliwości. Nawet w najnowszych Samsungach to jest nie możliwe. Zostają filmy z lektorem lub z w klejonymi napisami bądz trzeba znaleźć odpowiedni player w android market, ale Omnie na tym systemie oparte chyba nie jest.Vianuch pisze:Ozdobny albo cru, pytanie do Was, bo widzę że siedzicie w branży.
Mam Samsunga Omnie Gt 18000, jak zrobić żeby mi odtwarzało napisy w filmach? Da się to w ogóle?
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 03 lis 2011, 17:08
a wg mnie obecnie telefon to centrum rozrywki i informacji (gry, internetowe strony informacyjne) i przede wszystkim narzędzie komunikacji ze znajomymi i nie tylko czy to za pomocą połączeń, smsów, ale też fejsa, gg czy też poczty e-mail.ddemon pisze:Najlepszy telefon to Nokia 3310Klasyka...Telefon służy do dzwonienia,pisania sms-ów ew. budzika a nie jakieś bajery
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 03 lis 2011, 17:21
Dokładnie. Pisałem prace magisterską o komunikacji za pomocą telefonów komórkowych, który stał sie narzedziem niezbednym w dzisiejszym życiu. Dziś telefon komórkowy jest osobistym centrum komunikacji i rozrywki, do których mamy dostęp kiedy tylko chcemy.Aker pisze:a wg mnie obecnie telefon to centrum rozrywki i informacji (gry, internetowe strony informacyjne) i przede wszystkim narzędzie komunikacji ze znajomymi i nie tylko czy to za pomocą połączeń, smsów, ale też fejsa, gg czy też poczty e-mail.ddemon pisze:Najlepszy telefon to Nokia 3310Klasyka...Telefon służy do dzwonienia,pisania sms-ów ew. budzika a nie jakieś bajery
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 03 lis 2011, 19:42
Podobno sie da, ale sam mam ajfona i nie sprawdzone: http://smartmobile.pl/jak-odtwarzac-fil ... ch-omniachVianuch pisze:Ozdobny albo cru, pytanie do Was, bo widzę że siedzicie w branży.
Mam Samsunga Omnie Gt 18000, jak zrobić żeby mi odtwarzało napisy w filmach? Da się to w ogóle?
cruel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio