Komentarze na stronach mnie nie interesują bo na każdej znajdzie się cała masa kretynów.
Daamianie skoro słowa Evry są dla Ciebie wątpliwym argumentem to dlaczego za pewnik bierzesz słowa Suareza o reakcji kolegów Francuza?
Oskarżanie kogoś o rasizm bez powodu zupełnie nie jest w stylu Evry. Jeśli Francuz, który jest uznawany za jednego z inteligentniejszych piłkarzy United, który ma spory autorytet w szatni zarówno MU jak i repry Francji wytoczył tak silne oskarżenie to ciężko mi sobie wyobrazić żeby odnosiło się ono do jakiegoś delikatnego zwrotu, tym bardziej, że Pat w tej lidze gra już kilka ładnych sezonów, do panienek nigdy nie należał a jako pieniacz też się nigdy nie wykazywał. Z drugiej strony mamy Suareza, który w przeszłości potrafił odwalać a w PL w tak krótkim czasie wyrósł na jednego z czołowych oszustów. Nie wydaje mi się także żeby była to jakaś intryga uknuta przez Evrę bo Liverpoolem w tym momencie akurat przejmować się nie musimy i gdyby Francuz chciał w ten sposób kogoś udupić to bardziej bym obstawiał prowokowanie kogoś z City. Oskarżenie Balotelliego o rasizm to byłoby coś
Mimo wszystko nie mam zamiaru oceniać Urugwajczyka jedynie na podstawie poszlak i cała ta dyskusja jest jałowa bo nie jesteśmy w stanie nic udowodnić Suarezowi o ile sam się do tego nie przyzna a gdybanie mija się w tym momencie z celem.