Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 03 maja 2005, 23:45

Niggaz pisze:Zdecydowanie lepsi byli choćby w realizowaniu założeń taktycznych czy kondycyjnie bo widać było, że biegają do każdej piłki przez całe 90 minut (w obu spotkaniach) a Chelsea już niekoniecznie. Brakowało zaangażowania wśród Londyńczyków. Liverpool zagrał w 100% tak jak chciał. Przede wszystkim idealnie w obronie a w ataku pewnie by coś jeszcze pokazali gdyby nie tak szybko strzelona bramka. Widzę smitu, że już zmiękłeś bo teraz twierdzisz, że obie drużyny grały słabo :twisted: :P :wink: Liverpool grał lepiej od Chelsea a jak dobra była to gra to już zależy jak na to patrzeć. Ogólnie ta wewnątrz angielska konfrontacja przebiegła pod znakiem tatyki. To był pojedynek Beniteza z Mourinho i tym razem lepszy okazał się Hiszpan.
czy w stu % mozliwe idealnie w obronie niewatpliwie co do innyc formacji mam watpliwosc, bo bledy popelniali i pomocnicy i napastnica i sam bramkarz :P

zmieknac zmieklem bo mnie w serce porazka mourinho uklula, mam dupie generalnie czelsi ale Jose wiadomo jak traktuje :P chelsea zagrala w pierwszym i drugim meczu efektowniej, bedac dluzej przy pilce ale nie efektywniej i zbyt malo przejebojowo to sie odbilo :? i jak powiedziales to byl glownie pojedynek trenerski :twisted: wygrana akurat w tej bitwie po stronie Rafy :evil: :evil:

Wróć do „Anglia”