Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 08 gru 2011, 18:25

Cóz po przeczytania o miazdzeniu Marsyli miałem przestać czytać bo poziom merytoryczny przypominał mi wpis Hanka a co jak co ale w sprawach piłki wiem że wiedze masz.Dlatego nie mam zamiaru masakrować tego wpisu, dodam że z OM nikogo nie masakrowalismy, przez 180 minut gra była wyrownana a Giggs ktory mial miazdzyc z MC srodek pola z OM zagrał załe 0.Mysle ze ten wpis powstał w wyniku stresu z dnia wczorajszego oraz faktu ze nie masz po zamknieciu tematów politycznych po kom pojezdzic.Mecz ligowy z Chelsea... Giggs wszedł w 70 minucie za Scholsa a w 2 połowie Chelsea nas gwałciła na całym boisku.Służe skrotami.

Wiec pisanie o tym ze MC z Ryanem miadzyli jest kłamstwem i pozbawiona logiki wypowiedzia skoro Giggs w wiekszosci meczy nie grał wymienionych :lol:

Dlaczego nie odpowiedziałes o Evrze- konkretne pytanie,kto zagra jak się połamie?Napisałem 10 zdan i nie odpowiedziałes na pytanie?Typowe.

Coś o Lejvie- nie wiem czy ogladasz Liverpool często ale facet od momentu przyjscia KD wskoczył na najwyzszy poziom w lidze,w tym sezonie to moze lepiej gra jedynie Parker i Yaya.

Co do Smalla. Jones gra znakomicie na prawej a Small srednio,dlaczego nie graja odwrotnie? W tym sezonie Vidic nie grał woogole(pare spotkan) Rio miał problemy zdrowotne...pytanie ile meczy Small zagrał na stoperze.

Prosze udowodnic ze MC z Giggsem miazdzyli OM, wychowany na Ziemkiewiczu bez problemu powinienes zebrac dowody :mrgreen:

Wróć do „Anglia”