Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6610

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Boromir » 14 gru 2011, 12:33

Marq pisze:Tłumaczyłem, że pierwszy błąd Vidala to nie do końca bramka na jego konto, bo w polu karnym stało wielu graczy, a Buffon nic nie zrobił.
Faul w polu karnym można by nazwać błędem katastrofalnym, gdyby Totti trafił do siatki, ale tak się nie stało.
Oglądam tego gola już chyba z 1000 razy i naprawdę nie wiem, jak w logiczny sposób można wytłumaczyć Vidala z nietrafienia w piłkę. No nie da się. Ja tam mam wątpliwości, czy ten strzał w ogóle w bramkę szedł. I choćby strzelił hat- tricka w tym spotkaniu, to i tak należałoby podkreślić ten katastrofalny w skutkach kiks w polu karnym. To, że zagrał dobrze nie go usprawiedliwia.
Ozdobny pisze:Teraz trzeba pokonać Novare i skupić sie na trudnym wyjeździe do Udinese. Najlepiej byłoby zdobyć 6 punktów i zakończyć ten rok na pierwszym miejscu.
3 pkt z Novarą i punkt z Udinese - będę wtedy bardzo zadowolony. Na moje oko Frulli są w lepszej formie niż my, dodatkowo grają u siebie, mają mocną defensywę, my problemy w ataku, będzie mega ciężko. Ale najpierw Novara.

Wróć do „Włochy”