Przytoczę zresztą kilka 'perełek':
Fergie ty skapa k**** już wiadomo na co leci ta kasa za ronaldo 'na czarną godzinę' cała ta banda frajerow udupi sie w końcu na ryj przez jednego który się wyłamie i wtedy zobaczymy
CO KUR*A?
8 meczy chyba ich poje**ło !!! 8 meczy żart chyba a gdzie kara dla Terrego czy Runeja w meczu z West Hamem w tamtym sezonie ?
8 meczy...nie wierzę mam nadzieje ze zmniejszą , żart to co jest, ja je*ie !!! Powaliło ich, gdyby to był muł to by nic nie zrobili ale widać FA(Ferguson Association) nie lubią Liverpoolu i nie chcą żebyśmy coś osiągnęli...I tak damy radę, jesteśmy Liverpoolem ! ale to co się stało , nie mogę uwierzyć, Hulus miałeś rację jednak pisząc że udupią nas kiedy będziemy mieli ważne mecze..
YNWA!
Ten wyjątkowo mnie rozbawił, niemal do łezPrzepraszam ale nie moge tego inaczej okreslic
Zaraz mnie h*j strzeli,a czerwona swinia bozbawila nas luisa 8 spotkan
Jedynym wyjściem w tej sytuacji jest doniesienie sprawy do UEFA, jeżeli nie bedzie twardych dowodów na Suareza, to może UEFA postraszy FA wycofaniem zespołów z LM i LE i lizdupy odrazu zmniejszą zawieszenie
Wiedziałem, że FA to banda idiotów, ale że aż taka?
W sumie jakby powiedział do murzyna "Ty murzynie" to też byłby oskarżony o rasizm.
Czekam na identyczną karę dla Terry'ego.
I przywrócenie całej kary Rooneyowi.
Ciekawe ile Luis dostanie za tego fucka...
[ch**] mieli, a nie dowody, przy kazdej innej tego typu sprawie dowody były ewidentne, byli świadkowie, nagrania, protokoly sędziowskie, wszystko było upublicznione, a tutaj NIC. Było słowo przeciwko słowu, a ze ta czarna [ch**] juz nie raz chciała kogoś wrabiać w rasizm (patrz Finnan, Bethell), to jakoś wszyscy przeoczyli.