Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Arwin » 20 gru 2011, 21:34

Biały, daj sobie spokój bo z tymi wywodami zalatujesz dzieciarnią z komentarzy na lfc.pl ...

Przytoczę zresztą kilka 'perełek':
Fergie ty skapa k**** już wiadomo na co leci ta kasa za ronaldo 'na czarną godzinę' cała ta banda frajerow udupi sie w końcu na ryj przez jednego który się wyłamie i wtedy zobaczymy
CO KUR*A?
8 meczy chyba ich poje**ło !!! 8 meczy żart chyba a gdzie kara dla Terrego czy Runeja w meczu z West Hamem w tamtym sezonie ?
8 meczy...nie wierzę mam nadzieje ze zmniejszą , żart to co jest, ja je*ie !!! Powaliło ich, gdyby to był muł to by nic nie zrobili ale widać FA(Ferguson Association) nie lubią Liverpoolu i nie chcą żebyśmy coś osiągnęli...I tak damy radę, jesteśmy Liverpoolem ! ale to co się stało , nie mogę uwierzyć, Hulus miałeś rację jednak pisząc że udupią nas kiedy będziemy mieli ważne mecze..
YNWA!
Przepraszam ale nie moge tego inaczej okreslic
Zaraz mnie h*j strzeli,a czerwona swinia bozbawila nas luisa 8 spotkan
Ten wyjątkowo mnie rozbawił, niemal do łez :lol: :
Jedynym wyjściem w tej sytuacji jest doniesienie sprawy do UEFA, jeżeli nie bedzie twardych dowodów na Suareza, to może UEFA postraszy FA wycofaniem zespołów z LM i LE i lizdupy odrazu zmniejszą zawieszenie
Wiedziałem, że FA to banda idiotów, ale że aż taka?
W sumie jakby powiedział do murzyna "Ty murzynie" to też byłby oskarżony o rasizm.
Czekam na identyczną karę dla Terry'ego.
I przywrócenie całej kary Rooneyowi.
Ciekawe ile Luis dostanie za tego fucka...
[ch**] mieli, a nie dowody, przy kazdej innej tego typu sprawie dowody były ewidentne, byli świadkowie, nagrania, protokoly sędziowskie, wszystko było upublicznione, a tutaj NIC. Było słowo przeciwko słowu, a ze ta czarna [ch**] juz nie raz chciała kogoś wrabiać w rasizm (patrz Finnan, Bethell), to jakoś wszyscy przeoczyli.

Wróć do „Anglia”