PSV - dookoła klubu - Strona 3

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 05 maja 2005, 10:07

Koranczycy w PSV wymiataja :wink: zagrali oby dwaj cudowne dwa mecze (bo i w milanie zagrali bdb)... PSV swietnie rozgrywali pilke przez obrone, ktora popelnila jeden blad ale jak wazny blad :cry: :cry:

Chcialbym zobaczyc tak grajacych jak PSV finalistow LM!... bo to co pokazal Milan to zenada!..

Eindhoven w tym roku osiagna wiele ale w przyszlym roku bedzie lepiej Guus o to zadba chwala dla PSV oni w znacznym stopniu przyczynili sie do ubarwienienia tegorocznej edycji LM!...

PSV i tak jest najlepsze :D :wink:

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 10:12

w00jtas pisze:Koranczycy w PSV wymiataja :wink: zagrali oby dwaj cudowne dwa mecze (bo i w milanie zagrali bdb)... PSV swietnie rozgrywali pilke przez obrone, ktora popelnila jeden blad ale jak wazny blad :cry: :cry:

Chcialbym zobaczyc tak grajacych jak PSV finalistow LM!... bo to co pokazal Milan to zenada!..

Eindhoven w tym roku osiagna wiele ale w przyszlym roku bedzie lepiej Guus o to zadba chwala dla PSV oni w znacznym stopniu przyczynili sie do ubarwienienia tegorocznej edycji LM!...

PSV i tak jest najlepsze :D :wink:
Fakt ze Milan grał słabo nawt dla mnie bardzo słabo, szkoda PSV, szczegolnie dlatego ze i w pierwszym meczujak i w drugim zawodnicy tego klubu byli lepsi, szczegolnie szkoda tego ze nic nie strzelili na San Siro... Jezeli za rok sprowadza odpowiednich zawodnikow, szczegolnie na miejsce Van Bommela to sa w stanie znowu powalczyc w LM. :P 8)
Mam nadzieje ze nie sprzedadza Koreanczyków szczególnie Lee bo wq mnie swietnie gral na swojej lewej stronie :D

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 05 maja 2005, 10:35

Szkoda mi psv zagrali calkiem dobry mecz ale szczescie im nie dopisalo,pomimo to gratuluje im swietnej gry i mistrzostwa holandii :wink:

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 05 maja 2005, 11:03

W tym dwumeczu lepiej zagrał PSV i to jemu należał sie awans, ale niestety taka jest piłka.
Mi jeszcze oprócz Koreańczyków podobał sie Farfan (bardzo szybki a dopiero ma 20 lat, kariera jeszcze przed nim).

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 05 maja 2005, 11:11

Kurcze, tacy zawodnicy jak Lee Yung Pio czy Park Ji Sung to skarby. Strasznie ruchliwi, ani na chwilę nie drepcą po boisku, niesamowicie zwrotni, oboje mają świetny balans ciałem (Pio samym balansem wkręcał obrońców Milanu) w dodatku dysponują niezłym dryblingiem. Skarby!

PS. Farfan też niezły 8)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 maja 2005, 11:56

Gomes, Alex, obaj Koreańczycy, van Bommel, Farfan, Beasley to zawodnicy stanowiący o sile drużyny PSV. Jestem przekonany, że każdy z nich poradziłby sobie w lepszej lidze (może nie wszyscy od razu w klubach światowej klasy ale jednak ciut lepszych od PSV). Jak narazie pewne jest tylko odejście Marca van Bommela. Pozostali z wymienionych przeze mnie zawodników może zostaną ale to wcale nie jest pewne.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 maja 2005, 11:59

Rzekomo do Włoch ma się przeprowadzić Farfan, ale to tylko plotki... Choć sądzę, iż nie będzie się chciał przenosić do klubu bez perspektyw (typu Lazio... ;) ).

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 12:02

Anka pisze:Rzekomo do Włoch ma się przeprowadzić Farfan, ale to tylko plotki... Choć sądzę, iż nie będzie się chciał przenosić do klubu bez perspektyw (typu Lazio... ;) ).
To ja go do Interu proponuje wziasc skrzydlowy mlody dobry moze :D

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 05 maja 2005, 13:28

Do włoch ma iśc Vogel...Alex'em interesowała sie Chelsea nie wiem jak teraz...A Farfan do wloch się nie nadaje lepiej neich przejdzie do Hiszpani...np do Villarreal'u lub Sevilli tam by brylowal... :)

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 05 maja 2005, 13:30

Wielki respect dla tego klubu za to co robil w LM tego roku...zespol mieli przygotowany na mistrza Holandii a nie na LM ale i tak daleko zaszli...respekt dla graczy jak i dla trenera
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 05 maja 2005, 13:34

Farfan do Włoch?? Do Interu?? To już lepiej żeby przeszdł do Górnika Łęczna! Niech jeszcze pogra 2-3 sezony w PSV i potem się przeniesie! To byłby kolejny talent zniszczony przez Morattiego i przez jego zakupy w ciemno! Niech się zastanowi kto mu jest potrzebny a nie będzie brał każdego po kolei.

Po wczorajszym meczu nasuwa mi się jedno podsumowujące zdanie:
Piłka nożna nie zawsze jest sprawiedliwa. O tym wiemy wszyscy, ale ja rzadko przekonuje się o tym tak boleśnie...

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 14:55

Corinthians pisze:Farfan do Włoch?? Do Interu?? To już lepiej żeby przeszdł do Górnika Łęczna! Niech jeszcze pogra 2-3 sezony w PSV i potem się przeniesie! To byłby kolejny talent zniszczony przez Morattiego i przez jego zakupy w ciemno! Niech się zastanowi kto mu jest potrzebny a nie będzie brał każdego po kolei.

Po wczorajszym meczu nasuwa mi się jedno podsumowujące zdanie:
Piłka nożna nie zawsze jest sprawiedliwa. O tym wiemy wszyscy, ale ja rzadko przekonuje się o tym tak boleśnie...
W interze przyda sie dobry skrzydłowy, fakt ze Farfan jest mlody i powinien pograc jeszcze w Holandii, nie wiem czemu ale wielu zawodnikow gerajacych swietnie w Holandii pozniej nie gra tak dorze np mozna wziasc Kezmana :D

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 05 maja 2005, 15:02

Zauważ jednak, że Kezman nie ma szansy na pokazanie się z dobrej strony. Ciągle na ławce siedzi, a ogółem dla Chelsea zdobył aż 7 bramek, więc nie wiem, dlaczego uważasz, że się nie sprawdził... To trenerzy Chelsea się nie sprawdzili, sadzając go na ławce, a w ataku stawiając na Drogbę, który strzela mało bramek, a tylko fauluje i psuje widowisko. ;)

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 05 maja 2005, 15:18

Anka pisze:Zauważ jednak, że Kezman nie ma szansy na pokazanie się z dobrej strony. Ciągle na ławce siedzi, a ogółem dla Chelsea zdobył aż 7 bramek, więc nie wiem, dlaczego uważasz, że się nie sprawdził... To trenerzy Chelsea się nie sprawdzili, sadzając go na ławce, a w ataku stawiając na Drogbę, który strzela mało bramek, a tylko fauluje i psuje widowisko. ;)
Drogby nie loobie, ale gra dobrze, nie strzela moze tyle bramek ale duzo sie rusz ai duzo podaje... A musi byc jakis powod ze Kezman nie gra !! Moze obija sie na treningach, jesli odejdzie z Chelsea to mysle ze zobaczymy go w Hiszpani

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 05 maja 2005, 15:56

Drogba moze nie gra super skutecznie i mile dla oka ale gra dobrze i pasuje pod taktyke jaka stosuje Mourinho. Nie wiem czy ktos zauwazyl ale Mourinho w pewnym sensie stosuje taktyke gry z pominieciem drugiej linii :lol: Czesto zdaza sie ze Terry lub inny obronca gra dluga pilke na wysokiego Drogbe a ten zgrywa do pomocnikow. Czasami zamiast obroncy dluzsza pilke zagrywa Lampard. Dlatego W pierwszym skladzie nie gra skuteczny Kezman poniewaz jest on duzo mniejszy od Drogby. W Chelsea gra duzo dobrych pomocnikow wiec Mourinho musi stosowac taktyke z jednym napastnikiem. Kezman w PSv gral wspaniale i strzelal mnostwo bramek ale niestety w Chelsea dostaje rzadko szanse gry w pierwszym skladzie i chlopak nie moze sie pokazac.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”