No, ale dla mnie i tak największą gwiazdą jest De Gea. Najpierw pomiędzy nogami dostał gola, potem przegrał pojedynek w powietrzu w polu bramkowym. Już tylko nie udało się wrzucić piłki do bramki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 31 gru 2011, 15:42
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 31 gru 2011, 15:44
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 31 gru 2011, 15:48
Nie przypominam sobie wielkich wpadek Lindegaarda. Na pewno De Gea ma ich więcej.Kaka_ACM pisze:w mediolanie may pozorantow na lewej flance defensywy, w united maja kolorowo w bramce. szczerze przyznam, ze nie przepadam ogladac united to jednak co ich sledze to hiszpan klopsy odpala. lindegard czy jak on tam ma, jak bronił to dosc dobrze wygladał czy zdarzały mu sie przypadkiem wpadki?
Bardziej niepoważny jest Aris. Po co podpisywać jakikolwiek kontrakt, skoro od początku wiadomo, że i tak nie jest się w stanie go wypełniać?joedoe pisze:Przy całej mojej sympatii do Probierza i uznaniu jego osiągnięć, to niezłą szopkę odpieprza.![]()
Widziały gały co brały, a przynajmniej widzieć powinny. W XXI wieku trener, który ma się za profesjonalistę powinien przed podpisaniem kontraktu rozpoznać sytuację w klubie. Zachował się bardzo nieprofesjonalnie i jeszcze teraz te jego wahania - może tak, może nie, wiadomość z ostatniej chwili Probierz zostaje - jak jakaś pi***...nie zdziwię się jak kibice Arisu pokażą mu przy jakiejś okazji jak bardzo go szanują.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 31 gru 2011, 18:00
W klatce będą musieli go trzymać. Podsunąłeś ciekawy temat.Cris7 pisze:E: Tak sobie teraz pomyślałem, że skoro City gra jutro, to pewnie Balotelliego pod kluczem dzisiaj trzymają, żeby dzisiaj nie poszedł gdzieś chlać
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 31 gru 2011, 18:11
Nie ma to jak zabierać głos nie będąc w temacie.Mirek15 pisze:Co tam u nowego JMTakim składem jak On wygrał LE to żaden wyczyn.
guru
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 01 sty 2012, 17:53
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 sty 2012, 17:54
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 01 sty 2012, 17:56
Kaka_ACM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 01 sty 2012, 17:59
Kompany to dla mnie obecnie chyba numer 1 w Premier League na swojej pozycji(nie liczę kontuzjowanych Rio i Vidy oczywiścieKaka_ACM pisze:szkoda, ze bramka z ewidentnego spalonego. city biło głową w mur i to sie zemscilo w ostatniej akcji. mi osobiscie podobała sie gra w defensywie kompanego, niesamowicie czytał gresłabiutko nasri i dzeko, yaya tez troche słabiej jak ostatnio.
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 sty 2012, 18:00
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 01 sty 2012, 18:30
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 01 sty 2012, 18:41
Słusznie, bo są spore szanse, że Van Persie nie zagraArsenal znów pogubią punkty, ani trochę się nie zdziwię.
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 sty 2012, 18:47
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 02 sty 2012, 11:04
emdżej
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio