Po pierwsze żeby dobrze wykonywać swoją pracę byś mógł nie rozmywać i pisać sensownie. Do tego nie trzeba być moderatoremsmitu pisze:Tomusmc pisze:Nikt z nas się tu nie wielbi bo nikt się nie zna i nie gadaj, że jak ktoś cię przezwie to nie jest ukarany. Może i dla niektórych (może większości, a może wszystkich) nie wykonuję dobrze swojej pracy, ale wiem tylko, że robię to lepiej niż ty Smitusmitu pisze:yyy dziekuje za to ze zostalem zprowokowany![]()
![]()
szkoda ze jak ja zostane przezwane nie dostaje wp, tylko wielbacy sie modzi zawsze daje za swoja niby obraze
![]()
dodatkowo daja je tacy jak piwus czy tomus, jeden swierzo upieczony i mysli ze rozumy pozjadal a drugi ktore zadko wypelnia dobrze swoja prace
chcialbym zauwarzyc ze nie jestem moderatorem![]()
![]()
i tak w ogole czy ty widzisz co ja pisze ?? dlaczego gdy ja jestem obrazony ktos inny wp nie dostaje![]()
dokladnie niggazPasztet pisze:po pierwsze to ja o nic nie walcze tylko wyrażam swoje skromne zdanie na dany temat
Niggaz pisze:Mówiąc najprościej wydaje mi się, że te 2 WP to dostał za jedno przewinienie czyli obrazę moderatora.może ja nie umiem czytaćWP za tego pajaca i drugie za prowokowaniedostalem za widzimisie moda
![]()
![]()
![]()
Po drugie. Macie tu taki oto punkt regulaminu "Ponadto pragniemy również poinformować użytkownikow forum iż redakcja serwis pilka.pl zastrzega sobie prawo ukrania użytkownika w szczególnych przypadkach nie uwzględnionych w regulaminie." dlatego też Piwus uznał to za prowokację i nie musi się nikomu tłumaczyć. Coś jeszcze?