Ostrzeżenia - komentarze

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 05 maja 2005, 23:07

smitu pisze:
Tomusmc pisze:
smitu pisze:yyy dziekuje za to ze zostalem zprowokowany :twisted: :twisted: :twisted: szkoda ze jak ja zostane przezwane nie dostaje wp, tylko wielbacy sie modzi zawsze daje za swoja niby obraze :roll: :twisted: dodatkowo daja je tacy jak piwus czy tomus, jeden swierzo upieczony i mysli ze rozumy pozjadal a drugi ktore zadko wypelnia dobrze swoja prace :twisted:
Nikt z nas się tu nie wielbi bo nikt się nie zna i nie gadaj, że jak ktoś cię przezwie to nie jest ukarany. Może i dla niektórych (może większości, a może wszystkich) nie wykonuję dobrze swojej pracy, ale wiem tylko, że robię to lepiej niż ty Smitu :lol:

chcialbym zauwarzyc ze nie jestem moderatorem :twisted: :twisted:

i tak w ogole czy ty widzisz co ja pisze ?? dlaczego gdy ja jestem obrazony ktos inny wp nie dostaje :twisted: :twisted:
Pasztet pisze:po pierwsze to ja o nic nie walcze tylko wyrażam swoje skromne zdanie na dany temat
Niggaz pisze:Mówiąc najprościej wydaje mi się, że te 2 WP to dostał za jedno przewinienie czyli obrazę moderatora.
WP za tego pajaca i drugie za prowokowanie
może ja nie umiem czytać :P
dokladnie niggaz :? dostalem za widzimisie moda :? :twisted: :roll: :twisted:
Po pierwsze żeby dobrze wykonywać swoją pracę byś mógł nie rozmywać i pisać sensownie. Do tego nie trzeba być moderatorem

Po drugie. Macie tu taki oto punkt regulaminu "Ponadto pragniemy również poinformować użytkownikow forum iż redakcja serwis pilka.pl zastrzega sobie prawo ukrania użytkownika w szczególnych przypadkach nie uwzględnionych w regulaminie." dlatego też Piwus uznał to za prowokację i nie musi się nikomu tłumaczyć. Coś jeszcze?

Wróć do „Wracając Do Meritum”