Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 gru 2011, 19:00
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 21 gru 2011, 19:14
No, już nie przesadzaj z tym 100 tys przez 20 latMGiggs pisze:Mnie tylko ciekawi 100 tys z moich podatków dla każdego członka rodziny.wpizdu wiekszosc ludzi na taka kase pracuje 20 lat a tutaj sie pogorszyły warunki zycia, ciekawe czy ktos mysli o rodzinach ludzi ktorzy gina codzinnie na drogach czy w pracy.
Pierd..olony polulizm Tuska....
MENDEZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 21 gru 2011, 19:15
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 23 gru 2011, 16:27
bellus
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 09 sty 2012, 13:28
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 09 sty 2012, 13:29
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 09 sty 2012, 13:32
Fajne jest to, że operacja nazywa się blitzkrieg.sbQ pisze:http://antifa.bzzz.net/artykuly/wiadomo ... h-faszytow
Tylko cicho, aby media się nie dowiedziały.
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 12 sty 2012, 11:35
Już wiem czemu podatki trzeba podnosićTusk przyleciał z urlopu rządowym samolotem
Donald Tusk traktuje rządowy samolot jak prywatną taksówkę. Premier powrócił z ferii we Włoszech do Warszawy rządowym embraerem. Za ten rejs wszyscy podatnicy zapłacą około 150 tysięcy złotych - informuje "Super Express".
Z kolei "Wprost" wyliczył, że od listopada 2007 roku do marca 2011 rządowymi samolotami z Warszawy do Gdańska, czyli do domu, premier leciał 175 razy i zapłaciliśmy za to ponad 6 milionów złotych.
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukinis131 » 12 sty 2012, 13:33
Lepiej sprawdźcie czy nie ma was na liścieRezus pisze:Fajne jest to, że operacja nazywa się blitzkrieg.sbQ pisze:http://antifa.bzzz.net/artykuly/wiadomo ... h-faszytow
Tylko cicho, aby media się nie dowiedziały.
lukinis131
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 sty 2012, 22:11
Ciekawe, że ujawnienie nazwisk "faszystów" GW nie przeszkadza, ba, nawet zrobili małe dochodzenie czy ktoś z nich nie był powiązany z PiS (był, a jakżeNoName1989 pisze:Już gdzieś to słyszałem, ale nie mów nikomu, bo mnie antifa do operacji blitzkrieg wciągnie.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 12 sty 2012, 22:15
NoName1989
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 sty 2012, 22:43
Jak to co? Ja już widzę nagłówki:NoName1989 pisze:to ciekaw jestem co z tym fantem zrobi ta wspaniała gazetka
... plus jeszcze jakieś dwie strony o ONR, NOP, Marszu Niepodległości itd. itp.GW pisze:Hakerzy ujawniają nazwiska polskich antifowców. W internecie pojawiła się lista 400 nazwisk, są to osoby powiązane z polskimi organizacjami sprzeciwiającymi się zbrodniczemu nazistowskiemu reżimowi. Przypomnijmy, że niedawno ukazał się podobna lista 450 polskich faszystów, powiązanych także z PiS. Jak dowiedziała się prokuratora polscy faszyści są już dokładnie sprawdzani...
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: joedoe » 20 sty 2012, 9:07
joedoe
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio