Liverpool (zbiorczy) - Strona 389

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 28 sty 2012, 16:28

Daaaamian pisze:Przecież to jest po drugiej bramce. Chyba, że pisząc drugiej miałeś na myśli pierwszą.

Kamil, Suarez nie jest rasistą. Tak przynajmniej twierdzi Evra i to na jego słowa się powołuję. :wink: Poza tym, o jakim jaraniu się mówisz? Rzadko można oglądać tak ekspresyjną radość zawodników siedzących na trybunach, dlatego wrzuciłem tego gifa.
No jak ktoś jest najemnikiem to rzadko się cieszy, ja zapewniam Cię jednak, że większa większość piłkarzy siedzących na ławce bardzo często cieszy się w taki sposób, Suarez nie jest wyjątkiem.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 28 sty 2012, 16:43

Nie mówimy o ławce rezerwowych, tylko o trybunach.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 28 sty 2012, 16:52

jeszcze coś takiego:

Opta Anfield
If it is true that 3 #MUFC fans have been arrested for spitting on the Hillsborough Memorial then they have hit a new low. Absolute disgrace
Ostatnio zmieniony 28 sty 2012, 17:00 przez Sergek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 28 sty 2012, 16:56

Kamil, Suarez nie jest rasistą. Tak przynajmniej twierdzi Evra i to na jego słowa się powołuję. :wink: Poza tym, o jakim jaraniu się mówisz? Rzadko można oglądać tak ekspresyjną radość zawodników siedzących na trybunach, dlatego wrzuciłem tego gifa.
O czym mówię? Przecież to chyba jasne, o tej całej twojej obronie tego rasisty i spinka jak ktoś na niego pojedzie. Brakowało tylko żebyś jeszcze wrzucił sobie do avatara tą śmieszną koszulkę, którą zawodnicy Liverpoolu mieli. Żenujące zachowanie typ wyzywa innych od czarnuchów z którymi to się nie gada, a wszyscy go wspierają 40 tys. ludzi buczy na czarnego za co? za to że jest czarny? za to, ze powiedział, że parszywy rasista gra w ich ukochanym klubie? wszystko jesteście w stanie przyjąć dla wyników?

Obrazek

Żenujący zawodnicy, zenujacy kibice, zenujący klub.

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 28 sty 2012, 16:58

Chyba tylko sergek mógł uwierzyć, że ta wypowiedż Evry miała miejsce :lol:

Kompletną żenadą jest buczenie na Evrę, ale tego się spodziewałem. Skompromitowany klub, skompromitowani zawodnicy, skompromitowani kibice.

edit: haha, Kamil mnie ubiegł :boruta:

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 28 sty 2012, 16:59

O cholera. Teraz pomyślałem. Żenujący jestem. Nic nie było. :lol:

Awatar użytkownika
cycu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cycu » 28 sty 2012, 22:46

Chłopcy, zachowujecie się jak palanty! A Kamilek to przechodzi już samego siebie.

Pozdro

YNWA

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2454

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 29 sty 2012, 1:12

Żenujący zawodnicy, zenujacy kibice, zenujący klub.
Nie wiem czy nie bardziej jesteście żenujący wy tak się wypowiadać o klubie z powodu grupki buczących kibiców. Już bo MU nie ma takich kibiców, tak, MU na pewno ma samych świetnych kibiców przestrzegających kultury i tym podobne.Sami dżentelmeni. Arogancja w tyłki uderzyła

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 sty 2012, 1:54

Kamil pisze:Brakowało tylko żebyś jeszcze wrzucił sobie do avatara tą śmieszną koszulkę, którą zawodnicy Liverpoolu mieli.
Krytykowałem tą akcję. Bodajże dyskutowałem wówczas z Redem i stwierdziłem, że to była całkowicie zbędna inicjatywa ze strony klubu.
Sergek pisze:Żenujący jestem.
Nie, nic z tym rzeczy. Po prostu łykasz wszystko jak młody pelikan. :wink:
Kamil pisze:Żenujący zawodnicy, zenujacy kibice, zenujący klub.
Red pisze:Skompromitowany klub, skompromitowani zawodnicy, skompromitowani kibice.
Postawa prawdziwego kibica United. Naprawdę gratuluję. Kibice United najlepsi na świecie.
lfc.pl pisze:Policja z Merseyside zajęła się sprawą mężczyzny, który dopuścił się rasistowskich gestów podczas spotkania z Manchesterem United. Śledztwo jest we wczesnej fazie, a materiał dowodowy stanowią nagrania stacji ITV oraz zdjęcie, które obiegło serwis społecznościowy Twitter.

Liverpool FC wydał oświadczenie, w którym czytamy, że klub współpracuje z policją i zachęca fanów do pomocy w śledztwie.
- Po dzisiejszym meczu poinformowano nas o fotografii krążącej na serwisach społecznościowych, przedstawiającej incydent ze spotkania na Anfield - napisano w oświadczeniu.

- Współpracujemy z policją z Merseyside, by ustalić co dokładnie się stało oraz zidentyfikować osobę, którą przedstawia zdjęcie.

- Namawiamy kibiców posiadających jakiekolwiek informacje na ten temat do kontaktu z klubem lub policją.
Jeden kibic wyłamał się spośród całej reszty. Dalglish i Gerrard apelowali o odpowiednie zachowanie kibiców i moim zdaniem atmosfera na stadionie była naprawdę świetna. Nie robiłbym wielkiego halo z tego, że jeden kibic Liverpoolu udawał małpę. Mało to było idiotów wśród kibiców United, który krzyczeli, że 96 to za mało czy takich, którzy mieli koszulki z numerem 96, a w miejscu nazwiska widniał napis "not enough"? Przy tym udawanie małpy przez jednego kibica to bzdura.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 sty 2012, 1:59

Nie wiem czy nie bardziej jesteście żenujący wy tak się wypowiadać o klubie z powodu grupki buczących kibiców.
Kpisz czy o drogę pytasz? Bo nie wiem jak się do tego odenieść. Grupki kibiców? ja tam słyszałem co najmniej pół stadionu jak nie 3/4 a nawet 97%. Więc pytam za co został wygwizdany Evra, za to, że jest czarny? za to, ze został obrażony przez zawdonika Liverpoolu tylko dlatego bo jest czarny? Za co ofiara rasizmu została wygwizdana i wybuczana? Lubisz takie klimaty? Jakby twoją laskę w jakimś lokalu zgwałcili i potem byś z nią wbił do tego lokalu i by została tam wybuczana to też byś nie widział w tym nic zdrożnego tak?
Po drugie rzecz jasna pominąłeś najważniejszy aspekt sprawy, nie omieszkałem się przejechać po klubie, tylko i wyłącznie z powodu reakcji jaką owy klub przyją. Tj. negowanie całej sprawy, wyśmiwanie jej, wykpiwania, szukania spisków ii obrony rasisty, odwracania kota ogonem i z sprawcy robienia ofiary, biednego pokrzywdzonego który nic nie zrobił, czego ukoronowaniem była akcja koszulkowa, gdzie z rasisty zrobiono jakiegoś męczenika i idola. Tak to były żenujące zachowania klubu i jego pracowników i zawodników.
Krótko mówiac:
Żenujący zawodnicy- bo jeden z nich to rasista, a oni się wstawiają za rasistą
Żenujący kibice- bo bucza na bogu ducha winną ofiare rasizmu
Żenujący klub- bo broni rasisty i robi z rasity ofiarę i pokrzywdzonego, szuka spisków i próbuje przedstawić sprawę jakby cały świat sprzysięgł się przeciwko klubowi.

Tak więc wszystkie aspekty sprawy jasne, coś więcej trzeba dodawać?
Jeden kibic wyłamał się spośród całej reszty. Dalglish i Gerrard apelowali o odpowiednie zachowanie kibiców i moim zdaniem atmosfera na stadionie była naprawdę świetna.
Cudownie wybuczeli i wygwizdali ofiarę rasizmu. Cudowne klimaty, tylko pogratulować. Może ktoś mi w końcu napisać za co on został wybuczany i wygwizdany?

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 sty 2012, 2:02

Ale przecież Suarez nie jest rasistą.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 sty 2012, 2:06

aha wyzywanie kogoś od murzynów z ironicznym podtekstem, mówienie, że nie gadam z tobą bo jesteś czarny to nie rasizm :lol: nie mam więcej pytań.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 sty 2012, 2:08

Ja tylko cytuję Evrę, wybacz.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 29 sty 2012, 2:14

Nie wiem gdzie i kiedy coś takiego Evra powiedział, ale szczerze mówiać mało mnie to interesuje. I ciekawe od kiedy to Evra jest autorytetem w tych sprawach w twoich oczach. Sprawa jest banalna Suarez wyzywa Evra od czarnuchów, jest rasistą, klub broni tego rasiste, kibice bronią tego rasistę, kibice wygwizdują ofiarę rasizmu. Każdy niech sobie sam odpowie jak nazwać te wszystkie zdarzenia i te zachowania, bo wydaje mi się, że żenujące to i tak dość słabe słowo najbardziej by pasowało...ee nie zakończmy na tym, bo dość ostatnio dużo wp złapałem :lol:

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2454

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 29 sty 2012, 10:48

Nie wiem gdzie i kiedy coś takiego Evra powiedział, ale szczerze mówiać mało mnie to interesuje. I ciekawe od kiedy to Evra jest autorytetem w tych sprawach w twoich oczach.
Jakie to wygodne, Suarez wyzwał Evrę = jest rasistą, potem Evra powiedział że nie sądzi by Luis był rasistą ale kibica MU to nie interesuje bo to sprzeczne z jego interesem by powyzywać wrogi klub;>

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”