Re: Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Kamil232 » 29 sty 2012, 13:15

Jakie to wygodne, Suarez wyzwał Evrę = jest rasistą, potem Evra powiedział że nie sądzi by Luis był rasistą ale kibica MU to nie interesuje bo to sprzeczne z jego interesem by powyzywać wrogi klub;>
Czemu Cię to nie interesuje? Przecież to mówi sam poszkodowany.
Pytałem już od kiedy to Evra jest autorytetem w tej sprawie? Przecież to kłamca, który po kolei oskarża każdego czyż nie tak kiedyś pisałeś Damianku? I odpowiecie mi w końcu za co Evra został wybuczany i wygiwazdany, pytam oto 3 razy jak się nie doczekam odpowiedzi to nie spodziewajcie się odpowiedzi z mojej strony, bo to wy ciągle przemilaczacie najważniejsze aspekty tej sprawy.

A teraz do rzeczy to co sądzi Evra o Suarzie ma nie wiele do sprawy, ja swój mózg mam, jeśli ktoś kogo wyzywa od czarnuchów z którymi nie warto gadać to kim jest nie jak rasistą? pytam sie kim? definicje rasizmu tu wam wkleic? a może wkleić wam defincje rasisty? To, że Evra tak mówi to tylko świadczy o tym, że nie jest tak jak kibice Liverpoolu i klub próbowali przedstawić, że dąży do ukarania Suareza za wszelkę cenę wymyślając jakieś bzdury, że to jest taki typek co lubuje się w oskarżaniu innych dla własnej satysfakcji i tej reszcie bredni i propagandzie stosowanej przez Liverpool Fottball Club. Nie należałoby chłopaka teraz przeprosić Damianku?
Chłopak nie szukał wielkiej zwady i dlatego powiedział że nie sądzi, że Suarez jest rasistą, nie wiem co rozumie pod pojęciem rasisty, może dla niego trzeba być w Ku Klux Klanie, żeby dopier zasłużyć na określenie rasisty. Ale dla mnie i dla wielu nie, ale może się mylę więc mi łaskawcy wytłumaczcie kim jest osoba która wyzywa innych ironicze od murzynków, i mówi do niej że jesteś czarny a z czarnimi nie gadam?Pytam kim jest taka osoba, żartowinisiem?

Wróć do „Anglia”