Schalke 04 Gelsenkirchen (zbiorczy) - Strona 3

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 maja 2005, 8:43

Powiem tyle-wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Z Bayerem, wygrywali aż 3:1, w przerwie czuli się, że wygrali ten mecz, potem z zaskoczenia bramki Barbatova i Voronina i po meczu. Och Schalke!!!Coś ostatnio przeżywacie poważny kryzys formy.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 maja 2005, 10:22

Mikusinski pisze:Powiem tyle-wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Z Bayerem, wygrywali aż 3:1, w przerwie czuli się, że wygrali ten mecz, potem z zaskoczenia bramki Barbatova i Voronina i po meczu. Och Schalke!!!Coś ostatnio przeżywacie poważny kryzys formy.
Bramka Berbatova to jednak maly przypadek bo pilka odbija sie od ktoregos z obroncow ... Gol Voronina po bledzie obrony, ktora dala sie zostawic w tylach :roll:

Bramki Schalke (2 Lincolna) ładne, ale te z wolnych to jednak z wolnych czyli nie po jakis skladnych akcjach tylko weszly bo Lincoln potrafi super bic stale fragmenty. Wg mnie gdyby nie Lincoln to mecz moglby sie calkiem inaczej potoczyc (czyt. zwyciestwo L'kusen) :wink:

POZDRO

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 07 maja 2005, 10:25

Lincoln ładnie zasadził z wolnego, jednak Butt tą pierwszą mogł wyciągnąć. Brazylijczyk stał się największą gwiazdą Schalke!!!

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 07 maja 2005, 10:44

schalke w tej kolejce podejmie Arminie .Chyba nie będzie mieć problemów z pokonaniem rywali z Bielefieldu.Ciekawe jak zagra Lincoln czy znowu coś strzeli.Pozdrawiam kibiców Schalkę wierze że wicemistrzostwo będzie.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 07 maja 2005, 15:43

soorki ze tak zaraz po sobie alejak poprzednio napisałem czy Lincoln bramkę strzeli.długo nie trzeba było czekać już w 8 min bramkę strzelił.Brawo Schalke.

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 09 maja 2005, 21:13

Obrazek

Taki widok chcialbym wiecej ogladac!...
Ailton na lawce cudo :lol: a jego minka hahaha on mnie rozbraja :wink:

A oto gwiazda w tym roku w Schalke 04 :wink:

Obrazek

jestem ciekaw czy Luxemburgo sciagnie go do Realu!.. jak wiadomo trenowal go w brazyli :) jestem pelen podziwu dla tego gracza co w tym sezonie wyrabial to przechodzi wszelikie umysly :wink: w 1.FC K'lautern nie gral tak dobrze przeprowadzka widocznie wyszla mu na dobre!..

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 09 maja 2005, 21:30

w00jtas pisze:Obrazek

Taki widok chcialbym wiecej ogladac!...
Ailton na lawce cudo :lol: a jego minka hahaha on mnie rozbraja :wink:
Prawda az slodko sie patrzy, moze jak tak sobie troche posiedzi to zacznie wazyc slowa ktore wydobylaja sie z jego otworu gebowego. Prawda rewelacja poprzedniego sezonu Bundesligi ale zadziera nosa jak jasna cholera - troche przypomina mi Ballacka :-P.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 21 maja 2005, 21:16

WSTYD SCHALKE 04!!!

Piłkarze są w najgorszej dyspozycji od początku sezonu, Lincoln tylko się wyróżnia. Ailton w ogóle nie trafia do siatki rywali, z Schalke jest fatalnie. Cudem wygrana z ostatnim Freiburgiem, jak na wicelidera to jest fatalnie. Rangnick musi co zrobić, aby Schalke znów wróciło do dawnej formy i znów wygrywało mecz za meczem do czego nas przyzwyczaili piłkarze z Gelsenkirchen

Awatar użytkownika
LEVMISTRZ
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 30 maja 2005, 16:04

Przecież to nie żaden wstyd być na 2 miejscu w Bundeslidze!!! Szkoda że tak słabo grał Wałdoch(tylko 1 gola strzelił, ale z Borussią:):))

zed
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zed » 30 maja 2005, 17:12

Wstyd??!! jak dla mnie to powinni miec 3 miejsce i ustapic innym. Druzyny zbytnio nie lubie, swoją gra nie zasługuja (wg. mnie oczywiscie) na 2 miejsce w tabeli bundesligi. moze dostane teraz pare wypowiedzi i protestow od fanow, ale mnie ten sklad poprostu nierajcuje. Prosze niech graja sadze jednak ze za jakis czas spadna
Ostatnio zmieniony 30 maja 2005, 17:28 przez zed, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 maja 2005, 17:18

zed pisze:Wstyd??!! jak dla mnie to powinni miec 3 miejsce i i tak za dobrze nie ch z 2 ciesza poki moga:P
musze w tym miejscu zaprotestować - sorki za offtopic ale tak byc nie m,oże . Kolega zed wchodzi do każdego tematu i pisze po jednym zdaniu (na dodatek niezrozumiale)
prosze modów o jakąś reakcję :wink:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 maja 2005, 17:45

Powiem tyle. Schalke bardzo dużo punktów zarobiło w trakcie sezonu, wygrana z Bayernem i innymi zespołami. Po meczu właśnie Bawarczykami gracze z Galsenkirchen poczuli się pewni i potracili szybko punkty. Sa w wielkim dołku, każdy mecz przegrywają albo remisują. Jak na vice-mistrza Niemiec powinni ze spokojem odprawić Freiburg do domu pakując im po najmniej trzy bramki. Przeciez Freiburg to ostatnia drużyna Bundesligi :!: :!: :!: A Schalke jest drugie. Nie czaję usera pod nazwą ZED. Gość pisze bardzo niewyraźnie, niedlugo ktoś z mądrzejszych modów przydzieli mu po prostu ostrzeżenie.

Awatar użytkownika
maciejdas26
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 12 cze 2005, 13:25

Schalke się wzmacnia.
Niemiecki piłkarz Kevin Kuranyi przechodzi z VfB Stuttgart do Schalke 04 Gelsenkirchen. Kontrakt, o wartości siedmiu milionów euro, został podpisany na pięć lat.Bardzo dobry zakup będą miec teraz super atak Ailton,Sand,Asamoach teraz Kevin.Ciekawe jak zagra w przyszłym sezonie drużyna Schalke będę jej nadal kibicował.Pozdrawiam kibiców Schalke.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 cze 2005, 15:15

bardzo dobry zakup, widać Rangnick poważnie bierze szanse na wygranie nastepnej Bundesligi. Ładny atak będzie z Ailtonem, tylko jak Brazylijczyk odzyska skuteczność.. :lol: :lol:

Koby~FCBM
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Koby~FCBM » 12 cze 2005, 15:32

Czy ja wiem że to taki dobry zakup jak dla mnie to Schalke sprzedając Hankego a kupując Kuranyiego zamieniło siekierke na kijek. Kuranyi nie jest żadnym wielkim napastnikiem. On jest klasy analfabety czyli potrafi tylko dokładać noge czy tez głowe i nic więcej. Schalke i tak nie zdobędzie mistrza gdyz mistrz Niemiec jest ponownie zarezerwowany dla Bayernu. Schalke zamiast wzmacniać swoje najsłabsze formacje osłabia się w i tak nienajlepiej funkcjonującym ataku. Po za tym Schalke ma ogromny dług więc najprawdopodobniej w przyszłym sezonie stanie się z nimi to samo co z Borussią Dortmund.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”