AC Milan : Juve - klasyka - Strona 54

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6662

Re: AC Milan : Juve - klasyka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 08 lut 2012, 14:26

Elia w wywiadach coś ostatnio przebąkiwał, że dostanie szansę i wydaje mi się, że będzie to dzisiaj. Wtedy za Padoina Giaccherini na środek. Wolałbym też zobaczyć Quaglierellę za Boriello. Na pewno zadebiutuje Caceres. Conte chce wygrać CI, ale też nie rzuci wszystkich sił na Milan dzisiaj, co potwierdził we wczorajszym wywiadzie. Bardzo bym chciał żeby było 0 z tyłu.

Jestem zdania, że przy tak osłabionym Milanie remis to minimum. Stać nas na korzystny wynik, nawet takim rezerwowym nakładam sił.

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 982
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 08 lut 2012, 14:31

Milan grał z Lazio też nie za mocnym składem a opykał Rzymian, ten skład, który przedstawia Loczek jest na papierze całkiem dobry, zobaczymy, okaże się w praniu jak zagramy, ale uważam, że remis będzie korzystną opcją, boję się o wynik, a tylko dlatego, że Conte ma wielkie chęci na zwycięstwo tego pucharu no i dlatego ja też na to liczę :).

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 08 lut 2012, 14:32

No ja tez bardzo mocno licze na to, ze Elia zagra...

I jeszcze mocniej licze, ze bedzie mi net w domu dzialal i, ze bede mogl obejrzec.

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 08 lut 2012, 14:40

I jeszcze mocniej licze, ze bedzie mi net w domu dzialal i, ze bede mogl obejrzec.
spółdzielnia internetu lokatorom nie zapewnia ? a prądu macie pod dostatkiem i czy to na pewno spółdzielnia a nie np. hostel ? :)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 lut 2012, 14:43

Alex,Elia i Marrone pierwszym skladzie i bede siodmym niebie. Milan niby oslabiony,ale atak Zlatan - Faraon to wybuchowa mieszanka,ktora bedzie w stanie ukasic praktycznie w kazdej chwili.

Licze na dobre spotkanie. Obstawiam 1-1.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1312

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 08 lut 2012, 14:58

Żeby była jasność Max choćby chciał rotować składem to i tak nie może. Dzisiaj zabraknie 12 zawodników pierwszej drużyny :!: :evil: W tym 5-6 zawodników pierwszej jedenastki. Takiego szpitalu nie było chyba odkąd kibicuje ekipie Rossonerich. Dobrze że kadra liczy trochę więcej zawodników bo mogłoby zabraknąć ludzi na pierwszą "11". Jeżeli Juve tego nie wykorzysta i nie awansuje do finału dostaną nagrodę "frajerów roku" bo jeżeli się potwierdzą doniesienia mediów to kompletnie nie rozumiem czemu Conte wystawia taki skład nie grając w żadnych innych pucharach, chyba zmęczeniem to nie będzie tłumaczył...

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 lut 2012, 15:03

gilardino11 pisze:Jeżeli Juve tego nie wykorzysta i nie awansuje do finału dostaną nagrodę "frajerów roku"
Bo Ty tak powiedziałeś?

Conte jasno określił, że w Pucharze Włoch będą grali zmiennicy i mam nadzieję, że tego będzie się trzymał.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 08 lut 2012, 15:05

Bo Ty tak powiedziałeś?

Conte jasno określił, że w Pucharze Włoch będą grali zmiennicy i mam nadzieję, że tego będzie się trzymał.
A co po ubiegłorocznym odpuszczaniu LE teraz odpuszczacie PW :?: Wydaje mi się że jeżeli nie gra się w Europie, w lidze walka będzie trwać do samego końca to dobicie rywala który leże na łopatkach a w dalszej kolejności zwycięstwo w pucharze Włoch powinno być priorytetem.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 lut 2012, 15:08

gilardino11 pisze:
Bo Ty tak powiedziałeś?

A co po ubiegłorocznym odpuszczaniu LE teraz odpuszczacie PW :?: Wydaje mi się że jeżeli nie gra się w Europie, w lidze walka będzie trwać do samego końca to dobicie rywala który leże na łopatkach a w dalszej kolejności zwycięstwo w pucharze Włoch powinno być priorytetem.
Nie, walczymy o pozycję w pierwszej trójce żeby móc odpuścic Ligę Mistrzów w przyszłym sezonie. Jak naśladowac, to najlepszych :)

Nikt nie mówi o odpuszczaniu, ale po to jest w miarę szeroka kadra, żeby niektórzy dali odpocząc zawodnikom pierwszego składu w Pucharze. Patrząc na ilośc kontuzji do tej pory, nie mam zamiaru kwestionowac decyzji Conte w tym zakresie.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 08 lut 2012, 15:12

Po prostu w Pucharze Włoch zmiennicy dostają więcej szans. Z Romą Conte też wystawił kilku zmienników i wyszło 3:0. Conte musi jakoś rotować skład. Kontuzji za wielu nie ma, na mecze ligowe gra głównie sprawdzonymi zawodnikami. Jeśli nie będzie im dawał szans teraz to ani nie przekona się ile mogą mu dać, ani nie zbuduje nigdy dobrej ławki rezerwowych. Przecież nikt nie chce być zmiennikiem bez perspektyw na grę.

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 08 lut 2012, 15:15

a w dalszej kolejności zwycięstwo w pucharze Włoch powinno być priorytetem.
przez lata całe, przyzwyczajeni do oglądania pleców Interu wypowiadaliście się o PW w odmiennym tonie. tak np. w ostatnim sezonie Ancelottiego - nie walczyliście o nic a PW pogardziliście w kolejnym sezonie już z nowym trenerem to samo - trochę konsekwencji panowie, bo okrawają o śmieszność tego typu wypowiedzi na temat WARTOŚCI PW.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 08 lut 2012, 15:24

przez lata całe, przyzwyczajeni do oglądania pleców Interu wypowiadaliście się o PW w odmiennym tonie. tak np. w ostatnim sezonie Ancelottiego - nie walczyliście o nic a PW pogardziliście w kolejnym sezonie to samo - trochę konsekwencji panowie.
Wydaje mi się że to zupełnie inna sytuacja. Juve 2 sezony kopało się w czoło, poodpadali z rozgrywek europejskich w ośmieszający sposób dodatkowo zajmując niskie lokaty w lidze. W tym roku miało być inaczej i wydawało mi się że chęć wygrania czegokolwiek przez Juve które ostatni tytuł oficjalnie zdobyło 9 lat temu jest priorytetem.
przyzwyczajeni do oglądania pleców Interu
Plecy zaczeliśmy oglądać po zjebanej aferze od której śmierdzi na kilometr i nadal nie ma ona końca, która to afera zrujnowała na lata dwa najlepsze kluby na półwyspie Apenińskim. Najpierw przypomnij sobie kto i przez ile lat oglądał kogo plecy a później spójrz dzięki czemu byliście te kilka lat na tronie.
Nie, walczymy o pozycję w pierwszej trójce żeby móc odpuścic Ligę Mistrzów w przyszłym sezonie. Jak naśladowac, to najlepszych :)
Po za jednym osobnikiem nikt nie mówił o odpuszczaniu na tym forum.Łzy Seedorfa po meczu na WHL czy wskazanie przez Maxa na ten dwumecz jako największą porażkę w sezonie 10/11 pokazuje że nikt nikomu nie odpuszczał.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 08 lut 2012, 15:27

No a przewidywany sklad Juve na mecz z Milanem nie wskazuje na to, ze Juve odpuszcza... moze jesli przegraja (mam nadzieje, ze nie) to tez beda jakies lzy?

Bardzo dobrze, ze Conte chce dac zagrac zawodnikom, ktorzy graja mniej. A jaki sklad wyjdzie to zobaczymy wieczorem.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 08 lut 2012, 15:30

No a przewidywany sklad Juve na mecz z Milanem nie wskazuje na to, ze Juve odpuszcza... moze jesli przegraja (mam nadzieje, ze nie) to tez beda jakies lzy?
Chciałeś być śmieszny czy sarkastyczny :?: coś Ci nie wyszło.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2898

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 08 lut 2012, 15:31

gilardino11 pisze: Jeżeli Juve tego nie wykorzysta i nie awansuje do finału dostaną nagrodę "frajerów roku" bo jeżeli się potwierdzą doniesienia mediów to kompletnie nie rozumiem czemu Conte wystawia taki skład nie grając w żadnych innych pucharach, chyba zmęczeniem to nie będzie tłumaczył...
Ktoś tu na forum pisał, że Juventus przygotował się kondycyjnie do grania co tydzień (z racji braku pucharów europejskich) więc jasne jest, że muszą zagrać rezerwy bo ich 1 skład może tego nie wytrzymać. :wink: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”