Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 08 lut 2012, 14:26
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 08 lut 2012, 14:31
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 08 lut 2012, 14:32
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 08 lut 2012, 14:40
spółdzielnia internetu lokatorom nie zapewnia ? a prądu macie pod dostatkiem i czy to na pewno spółdzielnia a nie np. hostel ?I jeszcze mocniej licze, ze bedzie mi net w domu dzialal i, ze bede mogl obejrzec.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 08 lut 2012, 14:43
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 08 lut 2012, 14:58
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 lut 2012, 15:03
Bo Ty tak powiedziałeś?gilardino11 pisze:Jeżeli Juve tego nie wykorzysta i nie awansuje do finału dostaną nagrodę "frajerów roku"
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 08 lut 2012, 15:05
A co po ubiegłorocznym odpuszczaniu LE teraz odpuszczacie PWBo Ty tak powiedziałeś?
Conte jasno określił, że w Pucharze Włoch będą grali zmiennicy i mam nadzieję, że tego będzie się trzymał.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 lut 2012, 15:08
Nie, walczymy o pozycję w pierwszej trójce żeby móc odpuścic Ligę Mistrzów w przyszłym sezonie. Jak naśladowac, to najlepszychgilardino11 pisze:A co po ubiegłorocznym odpuszczaniu LE teraz odpuszczacie PWBo Ty tak powiedziałeś?
Conte jasno określił, że w Pucharze Włoch będą grali zmiennicy i mam nadzieję, że tego będzie się trzymał.Wydaje mi się że jeżeli nie gra się w Europie, w lidze walka będzie trwać do samego końca to dobicie rywala który leże na łopatkach a w dalszej kolejności zwycięstwo w pucharze Włoch powinno być priorytetem.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 08 lut 2012, 15:12
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 08 lut 2012, 15:15
przez lata całe, przyzwyczajeni do oglądania pleców Interu wypowiadaliście się o PW w odmiennym tonie. tak np. w ostatnim sezonie Ancelottiego - nie walczyliście o nic a PW pogardziliście w kolejnym sezonie już z nowym trenerem to samo - trochę konsekwencji panowie, bo okrawają o śmieszność tego typu wypowiedzi na temat WARTOŚCI PW.a w dalszej kolejności zwycięstwo w pucharze Włoch powinno być priorytetem.
MarcinW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 08 lut 2012, 15:24
Wydaje mi się że to zupełnie inna sytuacja. Juve 2 sezony kopało się w czoło, poodpadali z rozgrywek europejskich w ośmieszający sposób dodatkowo zajmując niskie lokaty w lidze. W tym roku miało być inaczej i wydawało mi się że chęć wygrania czegokolwiek przez Juve które ostatni tytuł oficjalnie zdobyło 9 lat temu jest priorytetem.przez lata całe, przyzwyczajeni do oglądania pleców Interu wypowiadaliście się o PW w odmiennym tonie. tak np. w ostatnim sezonie Ancelottiego - nie walczyliście o nic a PW pogardziliście w kolejnym sezonie to samo - trochę konsekwencji panowie.
Plecy zaczeliśmy oglądać po zjebanej aferze od której śmierdzi na kilometr i nadal nie ma ona końca, która to afera zrujnowała na lata dwa najlepsze kluby na półwyspie Apenińskim. Najpierw przypomnij sobie kto i przez ile lat oglądał kogo plecy a później spójrz dzięki czemu byliście te kilka lat na tronie.przyzwyczajeni do oglądania pleców Interu
Po za jednym osobnikiem nikt nie mówił o odpuszczaniu na tym forum.Łzy Seedorfa po meczu na WHL czy wskazanie przez Maxa na ten dwumecz jako największą porażkę w sezonie 10/11 pokazuje że nikt nikomu nie odpuszczał.Nie, walczymy o pozycję w pierwszej trójce żeby móc odpuścic Ligę Mistrzów w przyszłym sezonie. Jak naśladowac, to najlepszych
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 08 lut 2012, 15:27
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 08 lut 2012, 15:30
Chciałeś być śmieszny czy sarkastycznyNo a przewidywany sklad Juve na mecz z Milanem nie wskazuje na to, ze Juve odpuszcza... moze jesli przegraja (mam nadzieje, ze nie) to tez beda jakies lzy?
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 08 lut 2012, 15:31
Ktoś tu na forum pisał, że Juventus przygotował się kondycyjnie do grania co tydzień (z racji braku pucharów europejskich) więc jasne jest, że muszą zagrać rezerwy bo ich 1 skład może tego nie wytrzymać.gilardino11 pisze: Jeżeli Juve tego nie wykorzysta i nie awansuje do finału dostaną nagrodę "frajerów roku" bo jeżeli się potwierdzą doniesienia mediów to kompletnie nie rozumiem czemu Conte wystawia taki skład nie grając w żadnych innych pucharach, chyba zmęczeniem to nie będzie tłumaczył...
Rezus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio