Re: Liga Haxball

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Liga Haxball

Post autor: ddemon » 14 lut 2012, 21:59

RóżA pisze:
ddemon pisze:Na ch*j się zapisałeś do ligi jak w niej nie uczestniczysz....Mało tego wogóle się nie pokazujesz i jeszcze masz czelność wytykać że ktoś chce aby liga brnęła do przodu a nie stać w miejscu przez takich ludzi jak Ty ;]
Nie mam najmniejszego zamiaru się przed Tobą tumaczyc dlaczego jest tak a nie inaczej, oraz z jakich powodów zapisalem się do ligi. Zainteresowanym na samym początku napisalem na jakich zasadach mogę grac w lidze i nikt nie mial powazniejszych obiekcji, więc z poważaniem [ch**] Ci w oko.
WP
Jeśli nie miałeś czasu i to deklarowałeś swojej drużynie że będziesz rezerwowym czy coś w tym stylu ok...Ale nie krytykuj mnie za to że chce aby Wasza drużyna grała w lidze skoro do niej sami żeście się zgłosili!!
Czy to tak trudno zrozumieć że chce aby liga dotrwała w komplecie w terminie? :shock: Tymczasem każdy urządza pojazd w temacie i strzela fochy gorzej niż baba :/ Cieszmy się grą miała być to zabawa i będzie dopóki nie będziemy strzelać focha o byle gówno grożąc odejściem czy też rozwiązywaniem drużyn :/

Wróć do „Gry Forumowe”