Mylisz się. Milan bez względu na sytuację kadrową zagra w schemacie 4-3-1-2, tak więc bez względu na 11 Milanu Conte grając 3-5-2 osiągnie przewagę w tych elementach o których pisałem. Jeden pomocnik więcej, dodatkowy środkowy obrońca do krycia napastników itp.Przy tej okazji wciąż zupełnie zapominasz, że Twoje buńczuczne prognozy na temat bezpośredniego meczu są bezwartościowe, skoro wyjdzie w sobotę na murawę zupełnie inny zespół, po pierwsze wypoczęty, a po drugie z innymi nazwiskami, bliższy optymalnemu?
Podobnie jak kwestia pressingu, gdzie JUVE jest zespołem bardziej predysponowanym do uwolnienia się od niego dzięki głęboko ustawionemu Pirlo. Milan bez względu na kadę na pozycji najbardziej cofniętego pomocnika nie będzie miał kreatora. To są dwa argumenty, które wysunąłem w swoim pierwszym poście do którego się nie odniosłeś. Co twoim zdaniem ma do czynienia tu podstawowa 11 Milanu. Tak czy siak Milan zagra 4-3-1-2 i nie będzie miał cofniętego rozgrywającego, dzięki czemu JUVE ma przewagę we wspomnianych elementach.
potwierdzam. Słowem się nie odezwałem, że możecie być źle przygotowani kondycyjnie. To było odniesienie do pierwszego meczu. Czyli de facto powtórzenie tego o czym sam pisałeś WilmoreJakbyś nie był taki napuszony to byś inaczej rozumiał zdanie o złym przygotowaniu kondycyjnym. Odnosiło się, to w ogóle do całkiem innego okresu niż jest obecnie