Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 32

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 08 maja 2005, 0:10

Arsenla chce kupic Alexandra Hleba ze Stuttgartu!... podobno maja za niego zaplacic 17 mln €!... Potwierdzaja te info "Daily Mirror" i "Stuttgarter Nachrichten" co z tego bedzie?.. zobaczymy Bialorusnienm nie tylko Arsenal jest zainteresowany :wink:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 maja 2005, 7:17

w00jtas pisze:Arsenla chce kupic Alexandra Hleba ze Stuttgartu!... podobno maja za niego zaplacic 17 mln €!... Potwierdzaja te info "Daily Mirror" i "Stuttgarter Nachrichten" co z tego bedzie?.. zobaczymy Bialorusnienm nie tylko Arsenal jest zainteresowany :wink:
ja gdzies czytałem że 12 :D dość dużo ale patrząc na to co robi jestem na tak :wink: a teraz mu przegrało, jak wygramy to 2 miejsce mam prawie pewne :P

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 08 maja 2005, 7:48

Pasztet pisze:
w00jtas pisze:Arsenla chce kupic Alexandra Hleba ze Stuttgartu!... podobno maja za niego zaplacic 17 mln €!... Potwierdzaja te info "Daily Mirror" i "Stuttgarter Nachrichten" co z tego bedzie?.. zobaczymy Bialorusnienm nie tylko Arsenal jest zainteresowany :wink:
ja gdzies czytałem że 12 :D dość dużo ale patrząc na to co robi jestem na tak :wink: a teraz mu przegrało, jak wygramy to 2 miejsce mam prawie pewne :P
Z tego co ja wiem to Manu zremisowalo. Ale napewno chodzilo Ci o to ze stracili punkty i jesli Arsenal wygra to przewaga punktowa bedzie tak duza ze 2 miejsce maja pewne. Ja bym jednak wolal zeby Arsenal w nastepnym meczu przegral i dal szanse Liverpoolowi powalczenia o 4 lokate w lidze.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 maja 2005, 9:34

bobi pisze:
Pasztet pisze:
Z tego co ja wiem to Manu zremisowalo. Ale napewno chodzilo Ci o to ze stracili punkty i jesli Arsenal wygra to przewaga punktowa bedzie tak duza ze 2 miejsce maja pewne. Ja bym jednak wolal zeby Arsenal w nastepnym meczu przegral i dal szanse Liverpoolowi powalczenia o 4 lokate w lidze.
sora pomyliło mi się 8) chodziło mi o stratę punktów..

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2187
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 maja 2005, 12:08

A ja mogę pogratulować fanow Arsenalu tytuły wicemistrza kraju.
Jak już remisuje się z WBA nie można marzyć o tytule wicemistrza.
Ale FA Cup i tak dla nas :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 08 maja 2005, 12:13

No generalnie ManU powinno wygrać, ale mieli od 23 min. problem. Polski problem. Tomasz Kuszczak.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2187
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 maja 2005, 12:18

Tak - powinno.
Ale piłka nożna to bardzo zaskakujący sport, a sami zawodnicy maszynami nie są i mają prawo czuć zmęczenie ;)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 08 maja 2005, 13:21

Smith jest względnie młody, i można go jeszcze zostawić... RvN od zeszłego sezonu spada w coraz bardziej, jeżeli chodzi o poziom. Z samej sympatii do niego można by mu to wybaczyć, ale jeżeli ma z 5 sytuacji 100% to przynajmniej jedną wykorzystać powinien... Klasowy napastnik? Raczej przereklamowany napastnik, który zawodzi...

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 08 maja 2005, 13:26

Ruuda nigdy nie lubilem, zawsze tylko dokladal noge, a teraz gdy nawet tego juz nie umie jest po prostu slaby jak jakas ciota heh ten ruud...
Nie umie on juz grac w pilke...
Ale manu ma dobry sklad na moje no gdyby ie bramka i obrona - no moze pomoc jest w miare najsilniejsza - a na ataku to co jest z Saha?
:twisted: :twisted: :twisted:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 08 maja 2005, 13:41

Saha cały czas siedzi na ławie. Na jego miejscu już dawno zmienił bym klub. Na pewno wolal bym grać w pierwszym składzie Tottethamu niż grzać ławę w Manchesterze. Mam nadzieję, że Francuz już nie długo odejdzie z MANU.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 08 maja 2005, 14:09

ekhm... przypominam że to temat o ARSENALU :roll:

radekutd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: radekutd » 08 maja 2005, 14:35

jak mozecie taki pisac buraki jedne o RUDZIE :evil: wstyd wstyd......
kto wystapil w 3 czy 4 meczach LM w tym sezonie i prowadzi NADAL w klasyfikacji krola strzelcow LM...... Pozatym juz w 2 czy 3 meczach nie gra bo ma problemy z kosta!!!! wy nic nieznajacy sie na pilce buraki!!! lepiej nie wchodzcie na tematy o takich porzadnych klubach jak ManU czy Arsenal i wypowiadajcie sie jak gowno wiecie!!!! no chyba ze na chelsea.

Pozdro dla fanow arsenalu i
prawdziwych ManU

Awatar użytkownika
Mylus
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mylus » 08 maja 2005, 17:13

Arsenal powinien kupić Jenasa z Newcastle. Skoro odejdzie Edu, Wenger powinien sprowadzić jakiegoś środkowego pomocnika. Podobno AFC mogło by kupić Jenasa za 8-10 milionów euro.

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 08 maja 2005, 17:38

Arsenal 1-0 Liverpool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pires! Yeah

Awatar użytkownika
sly_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sly_FCI » 08 maja 2005, 17:39

No i prowadzicie 2-0 :D Gratulacje dla Piresa i Calderona :d Świetnie Arsenal - szkoda mi Lieverpoolu, ale coż

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”