FMy - Strona 632

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Re: FMy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 21 lut 2012, 9:06

Ja sie pochwale wynikami z pierwszego sezonu w Athletic Bilbao. Zostalem co najwazniejsze ogloszony najlepszym menedzerem ligi :D Zdobylem Lige Europy w finale pokonujac w karnych Atletico Madryt oraz Puchar Krola pokonujac w finale Villareal. Ostatecznie w lidze zajalem 3 miejsce,co bylo spowodowane glownie kontuzjami w srodku sezonu. Najlepsi zawodnicy to Llorente, po protsu mistrzowski zawodnik na samotnego srodkowego napastnika - 5 gwiazdek w skali, poza nim sensacyjnie gral Susaeta, San Jose i Amorembieta. Troche zawiodl Herrera i De Marcos. Zabieram sie niedlugo za nastepny sezon, szalenstwa w transferach nie bedzie bo szukam mlodych Baskow a najlepsi sa u mnie w szkolce, jest jeden napastnik 18-letni 4-gwiazdkowiec w Sociedad, ale za "Chiny" nie chce grac u lokalnych rywali juz go namawiam pol roku i nic go nie chce przekonac :[

Awatar użytkownika
czorny1990
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny1990 » 21 lut 2012, 9:17

Moja gwiazda na lata : :evil:

Obrazek

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 21 lut 2012, 10:34

U mnie jednak poczatek obiecujacy!

Nie stracilem jeszcze zadnego waznego zawodnika, no i co najwazniejsze po pierwszych pieciu meczach towazyskich, w ktorych w sumie strzelilem 3 bramki i juz myslalem, ze bedzie dramat, (moje druzyny zawsze graja ofensywnie i gdybym teraz musial robic taktyke defensywna to by mi pewnie zajelo sporo czasu) przyszlo przelamanie i najpierw 7 bramek strzelonych afrykanskiemu Ajaxovi, potem 3 strzelone pierwszemu skladowi Chelsea (sparingi) 4:0 z Twente w meczu o superpuchar i 5:0 z AA Gent w pierwszym meczu III rundy eliminacji LM.

Rozkrecili sie :)

Awatar użytkownika
czorny1990
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czorny1990 » 21 lut 2012, 10:46

Ogólnie FM 12 bardzo fajny. Gram Sampdorią tylko i tak zostanie do końca .. liga Włoska jest bardzo ciekawa i gra sprawia przyjemność. Palermo i Napoli budują potęgi.. ja też bo Sampdorię wyciągnąłem z 2 ligi na szczyt. W FM 13 zamierzam zwojować ligę Angielską jakimś klubem z 2-3 ligi.

Messi i Ronaldo w 2019 nadal nie do przejścia i ich statystyki są z kosmosu. Z Polaków upadek totalny, Kucharczyk coś tam osiągnął i gra w Bundeslidze. Piszczek wrócił do kraju po wielu latach. A Szczęsny broni w Arsenalu, który upada z roku na rok bardziej.

Podsumuje całą grę jak wejdzie nowy FM do tej pory będę ciągnął Sampdorię (o ile mnie nie zwolnią).

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 lut 2012, 13:29

Uwielbiam mój duet napastników Sow - Welbeck. Obaj zagrali w 15 spotkaniach i łącznie zaliczyli 17 goli i 10 asyst. Przy czym często, gdy wynik jest już bezpieczny zdejmuję któregoś z nich dając szansę w końcówce de Jongowi (2 gole) i Jese (gol i 2 asysty). Mają też duże wsparcie w drugiej linii co mnie też cieszy. Lennon 2 gole i 4 asysty, Modrić 6 goli i 7 asyst (wreszcie zaczyna grać na wysokim poziomie), dos Santos 6 goli i 4 asysty. Co ciekawe piątym strzelcem w zespole jest Sebastien Bassong, który strzelił 4 bramki.

P.S. Rywale może nie są wymagający, ale wynik cieszy.
Obrazek

6:0 z Debreczynem, 4:0 z Borussią i 3:0 z APOEL-em. W eliminacjach 4:0 i 5:0 z Viktorią Pilzno, więc w pucharach trzymam poziom. Ciekawe jak długo.

P.S.2 Jak ja mam rywalizować z Man Utd jak oni po dziewięciu kolejkach wciąż mają komplet punktów?

Awatar użytkownika
Sensitive
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sensitive » 21 lut 2012, 16:37

Mój klub (zarząd) po raz kolejny pokazuje, że dla nich liczą się tylko interesy. Sprzedali bez mojej zgody mojego najlepszego obrońcę Benjamin Mendy do Lens za 2 mln :| .

Yanki
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yanki » 21 lut 2012, 17:55

1:0 z Wolves i 3:0 z Evertonem. Po 3 kolejkach jestem na 1 miejscu, obym długo jeszcze mógł na nim pozostać :d

W grupie LM jestem z Napoli, Leverkusen i Valencią, także podobna do tej, którą The Blues mieli naprawdę :)

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 lut 2012, 22:21

Gwiazdorzenie jak w rzeczywistości. W drugim sezonie Modrić dopiero zaczął grać tak jak tego oczekuję, to jemu się teraz marzy większy klub. Czyli znów zacznie dołować jak go nie sprzedam. Ale interesuje się nim Real to może uda mi się chociaż 25mln wyciągnąć za niego.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 494

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 21 lut 2012, 22:27

:shock: :shock: :shock: :shock:

Obczajcie sobie Romo, bramkarz Udinese. Chłop nijaki a zrobiłem na nim interes. Najpierw na początku gry Milan kupił połówkę gracza za 2,5 mln euro a później dali za drugą połówkę 5,5 mln euro łącznie 8 mln euro. Chłop u Mnie nie zagrał meczu przez cały sezon :D

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 21 lut 2012, 22:28

A ja postanowiłem sobie odpocząć od Anglii i zawitałem do słonecznej Hiszpanii i wybrałem Villarreal. Jak na razie robię mega porządki, bo straszny chłam tutaj gra, niektórzy nawet w podstawowym. Co najgorsze, Pep chce mi podwędzić Rossiego ale po moim trupie :won: Niebawem napisze więcej.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8416

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 lut 2012, 22:43

Nie nadaję się do tej gry. Wstyd się przyznać, ale jestem gorszy od Emdżeja (nie no, żart ziom). Evertonem mi nie szło, więc zaniechałem tej gry, zacząłem Sevillą i do grudnia nie dograłem, wypieprzyli mnie z pracy, trzynaste miejsce, okres wielkiego kryzysu, później próby ratowania sytuacji, lekka poprawa, ale i tak przegrałem z Sevillą i mnie wypierniczyli. Ciekaw jestem co dalej, bo nie bardzo chcę kończyć tę karierę.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 21 lut 2012, 22:44

piotrcies, nie martw się. Ja jestem teraz w lidze ósmy i mam tyle punktów co Blackburn czy Queens Park Rangers więc chyba niedługo razem będziemy odwiedzać pośredniaka.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 lut 2012, 22:44

zacząłem Sevillą
przegrałem z Sevillą
Jak juz przegrywasz z samym soba to naprawde jest zle :(

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 21 lut 2012, 22:47

Fajnie się czyta tutaj o czyichś porażkach. Sam jestem w FMa beznadziejny, a nie lubię, jak ktoś każdym bez przerwy osiąga super wyniki :lol: Palcem wskazywał nie będę :lol:

Piotrcies i Emdżej :beer:

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8416

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 lut 2012, 22:54

Dr.Football1 pisze:
zacząłem Sevillą
przegrałem z Sevillą
Jak juz przegrywasz z samym soba to naprawde jest zle :(
Z Saragossą, ziom, nie jest jeszcze tak źle. Dziś wstałem bardzo wcześnie (prawie tak, jak kolega z Korony), zrobiłem prezentację na jutro (a całą wiedzę mam w głowie, taki jestem prymus), zaliczyłem kopniaka od władz Sevilli, ale się nie załamałem, jest więc dobrze :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”