Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

Post autor: Emerald » 22 lut 2012, 18:35

Dudek pisze:Nie bronie Małeckiego w kwesti tego zrobił na meczu i wcześniej. Bronie go tylko dlatego, że słyszałem ze został zawieszony m.in za to ze nie przyszedł na spotkanie. I tylko o to mi chodziło. Ciekaw jestem czy jak by Cię ktoś umówił na spotkanie, a Tobie nei powiedział, i potem dostałbyś naganę w pracy za to czy osobe która by Cię broniła nazwałbyś śmieszną?
Nazwalem Cie smiesznym bo Twoja linia obrony Maleckiego wydaje mi sie smieszna, wybacz, powinienem napisac, ze smieszne jest to co piszesz.

Otoz profesjonalny klub jak najbardziej moze i niekiedy powinien nakladac kary za caloksztalt!

Ja Maleckiego bym zawiesil za tekst o piknikach, poniewaz juz to zachowanie powaznie godzilo w interesy klubu, natomiast Wisla wtedy, podobnie jak wczesniej karala go zdecydowanie nieadekwatnie, i byly to raczej kary na pokaz, zeby nie bylo, ze nic nie robia.
Teraz juz nazbieralo sie tego za duzo, i to czy przyszedl na spotkanie czy nie, nie ma juz zadnego znaczenia (jak dla mnie).

Inna sprawa jest, ze wcale nie koniecznie mowi prawde o tym, ze nie wiedzial, jak i o tym co powiedzial Moskalowi.

Niestety... ogromny talent, ktory sam sobie kariere marnuje.

Wróć do „Polska”