Nazwalem Cie smiesznym bo Twoja linia obrony Maleckiego wydaje mi sie smieszna, wybacz, powinienem napisac, ze smieszne jest to co piszesz.Dudek pisze:Nie bronie Małeckiego w kwesti tego zrobił na meczu i wcześniej. Bronie go tylko dlatego, że słyszałem ze został zawieszony m.in za to ze nie przyszedł na spotkanie. I tylko o to mi chodziło. Ciekaw jestem czy jak by Cię ktoś umówił na spotkanie, a Tobie nei powiedział, i potem dostałbyś naganę w pracy za to czy osobe która by Cię broniła nazwałbyś śmieszną?
Otoz profesjonalny klub jak najbardziej moze i niekiedy powinien nakladac kary za caloksztalt!
Ja Maleckiego bym zawiesil za tekst o piknikach, poniewaz juz to zachowanie powaznie godzilo w interesy klubu, natomiast Wisla wtedy, podobnie jak wczesniej karala go zdecydowanie nieadekwatnie, i byly to raczej kary na pokaz, zeby nie bylo, ze nic nie robia.
Teraz juz nazbieralo sie tego za duzo, i to czy przyszedl na spotkanie czy nie, nie ma juz zadnego znaczenia (jak dla mnie).
Inna sprawa jest, ze wcale nie koniecznie mowi prawde o tym, ze nie wiedzial, jak i o tym co powiedzial Moskalowi.
Niestety... ogromny talent, ktory sam sobie kariere marnuje.