Szkoda, że na te 15 000 kibiców cracovii ostatnio połowa na stadion nie przyszła, a 2 sezony temu chodziła z tego co pamietam 1/4. Śmieszne te wyliczeniaObserwator pisze:Nie ma się co spierać. Cracovia i Wisła mają po około 15 tysięcy wiernych kibiców.
Obserwator pisze:Przy sukceseach występują wahamania frekwencji w jedną czy drugą stronę.
Filipiak budował stadion, czy miasto? Filipiak płacił za projekt czy miasto? Filipiak płacił za stadion czy miasto?Obserwator pisze:Tym niemniej zarząd Cracovii i Filipiak potrafią myśleć i logicznie planować-mamy ok.15tyś kibiców, budujemy stadion na 15 tyś kibiców.
Mało który stadion na świecie jest pełny na każdym meczu. Stadion siębuduje własnie po to, żeby w razie potrzeby miejsc nei brakło. Dodatkowo stadion Wisły był projektowany na Euro, ale KRaków na szczęscie go nei dostałObserwator pisze:Zarząd Wisły tego nie potrafi. Mamy 15 tyś kibiców-budujemy stadion na ok.30 tyś. Totalny absurd. Można policzyć na palcach jednej ręki kiedy stadion Wisły się wypełnił całkowicie-chyba wtedy gdy gnano nań wycieczki szkolne z okolic.
No tak, ostatnio na 15000 miejsc przyszło 7500 ludzi, a jeszcze na starym stadionie przychodziło dwukrotnie mniej. Na Wiśle ostatnio na 33000 przyszło 14000, ale jak już wspomniałem jest to dwukrotnie więcej niż na cracovii.Obserwator pisze:Na Cracovii nie widać takiej pustki na trybunach,jak na Reymonta
Niechce mi się szukać, ale takie zdjęcia można znaleźć z każdego stadionu w Polsce.Obserwator pisze:Nic tak nie przygnębia kibica jak taki widok, będący codziennością na Reymonta.
Jak już wytknęli wcześniej ludzie stadion cracovii przypomina bardziej galerie handlową. Do tego nie wiem jak teraz, ale z pół roku temu pamiętam dobry napis: "Kebab" gdzieś z bokuObserwator pisze: Cracovia ma dużo ładniejszy stadion, lepiej zaprojektowany, bardziej przyjazny dla kibica i nawet jak nie ma kompletu to nie zionie taką pustką jak na Wiśle.
Do drugiej części zdania już się odniosłem.
I takie pytanie z ciekawości. Ile razy byłeś na meczach swojego klubu?