Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 30 maja 2011, 18:02
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 10 mar 2012, 23:13
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 17 mar 2012, 17:18
Obserwator
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 17 mar 2012, 17:29
Obserwator pisze:Ciekawe czy Reading uda sie awansować. Byłby jakiś polski akcent w Premiership. Właścicielem i prezesem Reading jest John Madejski-syn polskiego lotnika Rafu. Trochę mówi po polsku ale dość słabo.
Stadion Reading FC nazywa się obecnie Madejski Stadium.
Pozdrawiam.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 17 mar 2012, 17:59
Robert John Hurst to jego prawdziwe nazwisko. Nie jest żadnym synem polaka tylko pasierbem, więc w nim tyle polskiej krwi co w Tobie tajwańskiej.Obserwator pisze:Ciekawe czy Reading uda sie awansować. Byłby jakiś polski akcent w Premiership. Właścicielem i prezesem Reading jest John Madejski-syn polskiego lotnika Rafu. Trochę mówi po polsku ale dość słabo.
Stadion Reading FC nazywa się obecnie Madejski Stadium.
Pozdrawiam.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 17 mar 2012, 18:31
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 19 mar 2012, 10:59
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 19 mar 2012, 11:04
Gall
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Obserwator » 19 mar 2012, 11:53
Przecież wiem, ze liga jest ciekawa...Co to jest zaśmiecanie? Raczej prezentuje wam tutaj fakty o których częśc może nie wiedzieć, a mianowicie polskie akcentyw w Championship.sickstick pisze:Zaśmiecacie temat naprawdę ciekawej ligi.
W klasyfikacji strzelców przewodzi Ricky Lambert (S'ton) z 24 golami, co po 37 kolejkach nie jest wynikiem oszałamiającym. Za jego plecami (15 goli w dół) z ciekawych nazwisk są Chopra (kiedyś Newcastle), Nugent, utalentowany Jay Rodrigueaz oraz... Kevin Phillips! Tego ostatniego chciałbym jeszcze zobaczyć strzelającego bramki w Premiership.
Apropo ciekawych zawodników, to obejrzałem wczoraj mecz Chelsea - Leicester. Bardzo mizerne wrażenie (wł. żadnego wrażenia) zrobił na mnie Kaspar Schmeichel, czyli kolejny z robiących na wyspach bramkarską karierę synuś tatusia. Wydawał się być niepewny i jakiś taki dziurawy. Myślałem że będzie z niego lepszy golkiper, pamiętam jak razem z Joe Hartem walczyli o miejsce w bramce City (chyba jeszcze D James tam był... albo Given) i to młody dun wydawał się być lepszym materiałem na bramkarza.
Obserwator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 mar 2012, 19:21
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 31 mar 2012, 18:57
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 17 kwie 2012, 20:30
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 kwie 2012, 23:03
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 17 kwie 2012, 23:04
E tam jakies Reading. Najwazniejsze/najsmutniejsze,ze Wielkie Leeds nie ma szans na awansfieldy pisze:Reading wraca do Premier League (jakby to kogoś obchodziło)
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 17 kwie 2012, 23:05
MGiggs
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio