Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 22 mar 2012, 15:44
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 22 mar 2012, 15:49
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 mar 2012, 16:08
Kamil, no to wlasnie na tym polega roznica, ze Mourinho nie tylko po (albo na) meczach ciezkiej wagi robi szopki... co widac bylo wczorajKamil232 pisze:Mówiłem szanowny panie o meczach wagi cieżkiej i ewidentnych wałkach ala 3 karne nie podytkowane Chelsea. To, że gdzieś tam na przestrzeni 38 kolejek zdarzy się pomyłka na niekorzyść jednej i drugiej drużyny to nic nowego. W lidze możesz to łatwo nadrobić masz na to 38 meczów, w dwumeczu czy jednym spotkaniu jak Cie przekręcą jesteś skończony. A tak poza tym to nie oglądam każdego meczu Barcelony w lidze, więc nie mogę zweryfikować twoich stwierdzeń. A z doświadczenie wiem, że masz bardzo bujną fantazje w sprawie rzekomych nieprawidłowości na niekorzyść Barcelony.
Czarny moze kiedys obejrzysz sobie oba mecze a nie tylko drugi. Bo w tym pierwszym powinny byc ze 3 czerwone dla Chelsea... i wtedy nie byloby problemow w drugiem bo tak czesto faulowany w polu karnym Barcy Drogba by nie zagral...czarny_samael pisze:Ja nie wiem jak w ogóle kibice Barcy śmią się wypowiadać na temat sędziów. Największe sukcesy klubu (2006 - Milan, 2009 - Chelsea, 2011 - Real) praktycznie przyznane przez sędziów, przez nieodgwizdane karne czy nieprzyznane czerwa za udawanie i niesportową grę, a ci jeszcze dużo dyskutują...
Kwestia inteligencji samaelu?czarny_samael pisze:Bienias ---> To jest kwestia inteligencji - albo ktoś jest inteligentny na tyle by rozumieć, że to sędziowie podarowali FCB tytuły, albo nie. Ewentualnie minimalnej przyzwoitości, ale patrząć na Busquetsa, Pedro, Javeira, Messiego i resztę...
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 22 mar 2012, 16:33
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czarny samael » 22 mar 2012, 16:42
czarny samael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 22 mar 2012, 16:43
buehhehehehehhekamil zdjecie zapisane w ulubionych?patrz na to
Dobrze a czy ja napisałem, że Arsenal skręcono w dwumeczu z Barceloną? Były kontrowersje sędziowskie w dwie strony. Jak to zwykle bywa w Europie w przypadku Barcelony, ona nigdy nie traci, albo jest niesamowity wał jak Chelsea, wielki jak Real rok temu czy Milan w 2006 roku, albo wychodzi mniej więcej na zero jak Arsenal czy Inter. Nigdy Barcelona nie traci w najgorszym razie jest na zero.kamilek zapawne chodzi o ten dwumecz w ktorym anulowano prawidlowego gola messiego i nie podyktowano na nim karnego
A w tej bajce były wilki? Znowu o tym śmieszny karny na Henrym, swoją drogą fani Barcelony zawsze go przypominają jako jakiś pewnik, a niech ktoś w końcu wklei filmik tego karnego co? Zobaczymy jaki to byl pewniak, bo w najlepszym razie było ta to sytuacja pół na pół. Czerwona kartka dla Ballacka? wtf? Coś ci się pomyliło, zgubiłeś wersję, pomyliłeś wątki. Pomogę Ci jako wytrawny znawca argumentów Barcelony powinienieś napisać karny na Ballacku za tą przypadkową rekę!chelsea 2009 brak karnego na hernym, brak czerwa dla ballacka
Tylko dwie czerwone kartki? mało, jeszcze czerwona dla Cassilasa, Ronaldo, Benzemy, Mourinho, Figo, Zidane, Beckhama a no i dla Hierro!real 2011 brak czerwonej dla marcelo, brak czerwonej dla carvalho w rewaznu
Nie, nie smutno mi. Bo tego spalonego to widziała chyba tylko twoja osoba. A prócz tego nawet jeśli był to po pierwsze wyjście na pozycje to jeszcze nie gol, po drugie to był pierwszy mecz, który jeszcze trwał no i był jeszcze rewanż. Ale cóż dawaj takich argumentów więcej dajesz tylko świadectwo o sobie i "sile" swoich argumentów.2008 sedzia odgiwzduje spalonego w 1 meczu 1/2 z mu czym przerywa akcje 1 na 1 samuelowi etoo. gdyby nie ta sytuacja mu nie awansowalby do finalu. puchar dzieki sedziemu czarny. smutno ci?
Najaktywniejszy w wątku:
Manchester United (zbiorczy) (cz.2)
(Posty: 733 / 19.01% Twoich postów)
Nie pasuje do teorii?Najaktywniejszy na forum:
Anglia
(Posty: 1373 / 35.61% Twoich postów)
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 mar 2012, 16:49
No prywatnie to Mourinho musi byc niesamowicie charyzmatycznym i spoko kolesiem, skoro w kazdym klubie w ktorym jest zawodnicy sa gotowi sie dac za niego pokroic... no czasami dochodza glosy, ze w Realu teraz jest inaczej, ale to raczej plotki.Chlopaczek pisze:Mourinho juz sie nie zmieni. Przynajmniej jako trener bo czytalem ze prywatnie to bardzo spoko facet.
Kamilu... nie pisalem o Tobie. Do Ciebie byla skierowana tylko wypowiedz pod cytatem z CiebieZajrzyj w moją statysykę postów emeraldzie, pomogę Ci
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 22 mar 2012, 18:15
Brak czerwonej kartki dla Shevchenki za zdeptanie Puyola w 1/2 LM w 2006r. Brak EWIDENTNEJ czerwonej kartki dla Aquillaniego(?), który bardzo drastycznie "faulował" Xaviego_samoth_ pisze:chelsea 2009 brak karnego na hernym, brak czerwa dla ballacka
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 mar 2012, 18:18
No [k****] chyba sobie jaja robicie? Może jeszcze rozgrzebcie rok 1994 i WC w USA? Albo finał Pucharu Mistrzów z 1985 roku?Mirek15 pisze:Brak czerwonej kartki dla Shevchenki za zdeptanie Puyola w 1/2 LM w 2006r. Brak EWIDENTNEJ czerwonej kartki dla Aquillaniego(?), który bardzo drastycznie "faulował" Xaviego
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 22 mar 2012, 18:20
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 22 mar 2012, 18:28
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 22 mar 2012, 18:50
Od razu zaznaczam, że się nie napinam, tylko pytam serio: A Pique za swoje krzyczenie do sędziego, że złodziejstwo itp dostał jakąś karę w ogóle?Mam nadzieje, ze gracze typu Pepe spotka odpowiednia kara.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 mar 2012, 18:51
Patrzac na jego gre w ostatnich meczach to Barcelona dostala kare, ze jego nie zawiesili...Akarin pisze:A Pique za swoje krzyczenie do sędziego, że złodziejstwo itp dostał jakąś karę w ogóle?
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 22 mar 2012, 19:06
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 22 mar 2012, 19:11
Jaj mu zabrakło natomiast, aby pokazać dwa czerwone kartoniki dla graczy Villarreal, natomiast nadal nie wiem za co czerwona dla Ozila... Miał raczej jedno jajo, bo sędziował pod jedną drużynę, do tego impotent, bo popełniał rażące błędy...mistyk pisze:Nareszcie trafil sie sedzia z jajami i pozamiatal.
Kesz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio