Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 35

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
mordziasz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mordziasz » 12 maja 2005, 11:11

Figo11 pisze:to jeden z ostatnich jego emczy na tym stadionie...
heh oby nie... to bedzie nam strzelal co sezon po kilkanascie bramek jak odejdzie Pires ? zreszta w ostatnich meczach byl naprawde wyruzniajacym sie graczem pod nieobecnosc Henry'iego =)

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 12 maja 2005, 12:00

Arsenal zagrał drugi fenomenalny mecz z kolei, prezentując bardzo dobra formę z teoretycznie trudnym przeciwnikiem. Chyba ani kibice, ani piłkarze 'Kanonierów' nie myśleli, iż nastrzelają tyle bramek. ;) Tylko martwi mnie jedna rzecz - słaba dyspozycja strzelecka Henry'ego... Oby się obudził w finale z ManU...

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 12 maja 2005, 12:28

Bunch mówi:
Nie lubie Arsn'l m.in. za te kamerę, za niska nic nie widać!
Lubię wysokie, a ten Henry tyla lat tam siediz, przeszedłby do Barcy.. :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 maja 2005, 14:47

Anka pisze:Arsenal zagrał drugi fenomenalny mecz z kolei, prezentując bardzo dobra formę z teoretycznie trudnym przeciwnikiem. Chyba ani kibice, ani piłkarze 'Kanonierów' nie myśleli, iż nastrzelają tyle bramek. ;) Tylko martwi mnie jedna rzecz - słaba dyspozycja strzelecka Henry'ego... Oby się obudził w finale z ManU...

Spokojnie Thierry dopiero powrócił po kontuzji, jeszcze nie czuje tak dobrze piłki, ale jestem przekonany, że na finał będzię gotowy w 100% :)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 21 maja 2005, 18:28

ale mecz właśnie trwa dogrywka afc-mu zaraz koniec i karne

GOGO ARSENAL :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

kostek
szara strefa pilka.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 21 maja 2005, 18:34

Possession:
Arsenal 46%
Man Utd 54%
Shots:
Arsenal 8
Man Utd 24
Corners:
Arsenal 1
Man Utd 12

Tak Wenger był szczery mówiąc, że Arsenal będzie grał ofensywnie. ŻENADA :lol:

Reyes właśnie wylecia z boiska, ale szczerze to powinno się zdarzyć wcześniej po ewidentnej symulce hiszpana..

Co by się nie wydarzyło w karnych, Arsenal zaprezentował się tragicznie w dniu dzisiejszym.
Ostatnio zmieniony 21 maja 2005, 18:54 przez kostek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 21 maja 2005, 18:47

Arsenal wygrał 5:4 w karnych i zdobył Puchar Anglii. Nie oglądałem meczu, ale ze statystyk widzę, że puchar nie należał się kanonierom.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 21 maja 2005, 18:51

Kostek tragicznie to karnego wykonał Scholes, który jako jedyny trafił w bramkarza...reszta albo strącała pajęczyny z okien albo w ogole tak wymanewrowywala bramkarza iz ten rzucał się w inną stronę...

z gry oczywiscie powinien wygrać Man U, ale pilka nozna to gra błedów, a Arsenal dzisiaj byl bezbledny w defensywie i wykozystal swoja szansę w karnych, gdyz bez Henriego offensywa kanonierow prawie dzisiaj nie istniała.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2187
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 maja 2005, 19:10

Fanom Arsenalu gratuluję zdobycia FA Cup.

Mecz ładny, Diabły tyrały na boisku a i tak jeden głupi karny i kilka dziwnych decyzji sędziego zadecydowały o tym, że tytuł całkowicie niezasłużenie przypadł Kanonierom.

Ale to wynik się liczy, a nie styl w jakim się grało :(

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 21 maja 2005, 19:36

Obrazek

w pilce nie wystarczy atakowac ale trzeba tez umiec sie bronic.. to zawsze bylo slaboscia arsenalu, ale w ostatnich meczach są bardzo dobrzy w defensywie :P
Ostatnio zmieniony 21 maja 2005, 19:43 przez Paszti, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 maja 2005, 19:41

nie mogę się zgodzić, że niezasłużenie
W pierwszej połowie rzeczywiście więcej sytuacji stworzyły czerwone diabły, ale w drugiej Arsenal kontrolował przebieg gry. Bramka słusznie nie została uznana (Rio Ferdinanda)
A co do karnego, to zawodnicy Man Utd powinni byc ukarani karnym, gdyż jeden z pomocników (chyba Keane) wybijał piłkę na corner rękami - sędzia tego nie zauważył.
A Scholes nie powinien już w tym wieku karnych strzelać :twisted:

ARSENAL LONDON
FA CUP 2005 WINNERS

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 maja 2005, 19:46

Czyli piłka była w siatce? Ja nie chcę nic mówić, ale wszyscy mi wmawiają, ze Ferdinand nie trafił i się głowię czy jestem całkiem normalna, ale nic... ;)

Co do Scholesa się zgodzę - fatalnie strzelał :(

Nam też się jeden karny należał, nie zauważyłeś? :P [w pierwszym przypadku ręki nie było, ale w drugim była ewidentna ;)]...

Co do drugiej połowy... Tylko na początku Arsenal atakował, ale potem do końca Manchester był już w polu karnym przeciwników, nie przesadzajmy, że Kanonierzy kontrolowali przebieg gry...

I upieram się, że niezasłużenie Arsenal zdobył FA Cup, ale nie znajdzie się chyba taki fan Arsenalu, który mi przyzna rację ;) ;) :P

No ale tak, czy siak sprawdza się zasada, że niewykorzystane sytuacje się mszczą ;)

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 21 maja 2005, 19:51

futbolowa pisze:Czyli piłka była w siatce? Ja nie chcę nic mówić, ale wszyscy mi wmawiają, ze Ferdinand nie trafił i się głowię czy jestem całkiem normalna, ale nic... ;)

Co do Scholesa się zgodzę - fatalnie strzelał :(

Nam też się jeden karny należał, nie zauważyłeś? :P [w pierwszym przypadku ręki nie było, ale w drugim była ewidentna ;)]...

Co do drugiej połowy... Tylko na początku Arsenal atakował, ale potem do końca Manchester był już w polu karnym przeciwników, nie przesadzajmy, że Kanonierzy kontrolowali przebieg gry...

I upieram się, że niezasłużenie Arsenal zdobył FA Cup, ale nie znajdzie się chyba taki fan Arsenalu, który mi przyzna rację ;) ;) :P

No ale tak, czy siak sprawdza się zasada, że niewykorzystane sytuacje się mszczą ;)
"I upieram się, że niezasłużenie Arsenal zdobył FA Cup, ale nie znajdzie się chyba taki fan Arsenalu, który mi przyzna rację ;) ;) :P" - znajdzie się i będę to ja. Jak dla mnie to oczywiste, ale taka jest piłka :wink:
Ostatnio zmieniony 21 maja 2005, 19:52 przez Nurni Flowenol, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 21 maja 2005, 19:51

a zgodzę się, że karne powinny być dla obu drużyn. Więc wielka krzywda się tutaj nikomu nie stała
Zauważyliście, że zawsze jak grają te drużyny to jakiś zawodnik Arsenalu dostaję czerwoną kartkę - ale przemilczmy to (sędzia miał żły dzień dzisiaj)
A co do bramki (??) Rio to, kiedy piłka odbiła się od Jensa to dwóch zawodników man u było na spalonym (w tym Rio) więc gola sędzia prawidłowo nie uznał (choć jedna jego dobra decyzja)

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 maja 2005, 19:55

Ale nie dokładnie o to mi chodziło. Bo, że spalony był to wiem, ale wydawało mi się, że piłka wpadła do siatki a tu wszyscy mi mówią, że mam zwidy :? I nie wiem kto tu ma racja :lol:

Tymon dziękuję ;) Chociaż jeden obiektywny kibic :)

A co do sędziego... Kartka czerwona się należała Reyesowi, tak samo jak Vieirze [ale nie chcę tu jakichś kłótni wzniecać]. A tak poza tym to dla mnie było kilkanaście jego decyzji bardzo niezrozumiałych ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”