pamiętasz klasyki MU- Juve, a ja pamiętam też inne... i to grane całkiem niedawno
Zaza, to z Mutu i podmianką, to było takie tylko moje myślenie... tego nigdzie nie wyczytałem
na Twoje oko Trezeguet 15 baniek... a na moja to stanowczo za mało
czy Mutu da się wypchnąć?? na pewno nie byłby zadowolony. mówiło się też o jego wymainie na Cassano... ja nie miałbym nic przeciwko temu, żeby Mutu został u nas
jesli Zambrotta odejdzie do Chelsea to myśle, że Juve ze 30 baniek dostanie (bo chyba o takiej kwocie była mowa) a może i więcej 'wyrwą' od Romka, bo wiadono, że chłop rozżutny
tak... jest podobno Kovac i Giannicheda... na ławke będą... może przyjdzie Edu- za darmo... a to dobry zawodnik i dobre posunięcie by było
jak sprzedadzą Zambrotte, to na lewej obronie będzie luka... chciałbym Evre (nawet jak Zambro zostanie)
też czytałem, że najpierw będą sprzedawać
jakby ostatecznie przyszli: Edu, Evra lub Chivu, i wspomniani wcześniej Giannicheda i Kovac, to nie będzie najgorzej... . powróci z wypożyczenia może Tudor... reszta pewnie zależy od ewentualnej sprzedaży Zambrotty czy Trezegueta (i może jeszcze kogoś). napastnicy, to wielka niewiadoma, podobnie jak pomocnicy... wymiania się pare nazwisk ale ile w tym prawdy- okaże się w lecie
muszem spadywać