Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: ozob » 02 kwie 2012, 22:23

Chlopaczek pisze:
Ozdobny pisze: Zawsze sa plusy i minusy. Musi byc jednak rownowaga, bo jak jeden element zostanie wyeliminowany z tego sportu to bedzie nudno.
Nudno? Esencja pilki nie sa bledy sedziowskie. Nie wlaczam meczu poniewaz chce sie "rozerwac" ogladajac jak wyniki spotkan sa wypaczane. Naprawde nie moge pojac Twojego toku rozumowania Ozdobny. Jeszcze ten tekst ze pilka nozna idealnie odzwierciedla zycie. Ok zycie nie jest sprawiedliwe nie wszyscy dostaja po rowno ale nie przesadzajmy ze kibice za to kochaja pilke poniewaz tam podobnie jak w zyciu tez moga doswiadczyc niesprawiedliwosci. Jak bede chcial w tv obejrzec imitacje zycia to wlacze sobie "Klan".
Dle mnie pilka nozna to nie tylko gra i sport. Ja lubie te kontrowersje, dyskusje, zlosliwosci, chamskie zachowania, niuznane badz uznane gole, ktore podnosza mi cisnienie. Ten sport nie pasjonuje mnie tylko w tym jednowymiarowym czysto spotrowym uczciwym wydaniu, bo lubie przezywac takze te kontrowersje, ktore dla mnie sa razem ze sportowa rywalizacja tworza swoiste jing jang.

Wróć do „Włochy”