Też tak myślę. Prawy obrońca będzie raczej priorytetem. Ramos już na bok poza pojedynczymi meczami nie wróci, Arbeloa w tym sezonie gra średnio, a Altintop czy Coentrao nie prezentują tam wystarczającego poziomu. Jest jeszcze Lass, ale on też nie zawsze daje radę.cru pisze:1) Walker/Carvajal na prawa obrone
Carvajala warto byłoby sprawdzić. Pokazał w ostatnich meczach nawet, że gdy trzeba jest nieco szybszy niż go posądzałem, a i kiwnąć potrafi. Jak na swój wiek i przeciwników z Segunda B (
Jak już kogoś kupować to też dla mnie najbardziej przekonywujący jest Walker. W gejlidze nie widzę nikogo na Real na tej pozycji, a inne nazwiska z prasy również nie przekonują (nie mam pojęcia jak teraz gra Azpilicueta, bo nie oglądam Ligue 1). Trudno znaleźć kogoś bardzo dobrego.
Tu znowu nie oglądam Ligue 1, więc dla mnie zdecydowanym faworytem w razie odejścia Lassa byłby Javi Martinez. Klasa grajek, którego Bielsa marnuje na obronie.cru pisze:2) opcjonalnie: M'Vila in, Lass out
Ja bym Kaki nie ruszał, jeśli nie złapie znowu kontuzji. Gra obecnie na poziomie co najmniej satysfakcjonującym i nie widzę na rynku nikogo lepszego od niego (Silvy City nie odda). A jak nie ma lepszego, to po co kombinować.cru pisze:3) bardzo opcjonalnie: Hazard in w przypadku odejscia Kaki do PSG.