Teraz nie ma co już się na kogo oglądać City Wilki rozjadą to pewne, musimy wygrać z Evertonem. I tyle, nawet nie chce mi się myślami wybiegać dalej. Podstawa to trzy punkty z The Toffes, od tego jaki wynik tam padnie będą decydować się dalsze losy. Wszystko myśli skupione na tym meczu.
Co do Evansa to tylko tyle mam do powiedzenia
http://devilpage.pl/index/news/komentar ... -w-anglii/Sir Alex Ferguson przyznał, że jego zdaniem Jonny Evans jest obecnie najlepszym obrońcą w Premier League.
Jeżeli nie weźmiemy pod uwagę czerwonej kartki w przegranych derbach 1-6 z Manchesterem City, to Jonny Evans jest niewątpliwie rewelacją tego sezonu, fantastycznie zastępując Nemanję Vidicia.
- Muszę przyznać, że serce mi zamarło, kiedy dowiedziałem się jak długo nie będzie grał Nemanja Vidic - przyznał Ferguson.
- On i Rio Ferdinand zostali ostoją naszej defensywy, Rio spisuje się wyśmienicie, pozbył się problemu z plecami, a Jonny Evans okazał się świetnym partnerem w obronie.
- Jonny przyszedł do nas gdy miał dwanaście, czy trzynaście lat z Belfastu, zawsze był utalentowany, ale musieliśmy poczekać, aby dorósł do gry pod względem fizycznym.
- Wysłaliśmy go na wypożyczenie do Antwerpii i Sunderlandu i teraz widzimy jak mu to pomogło. Nie ma wątpliwości, pomógł doświadczonemu Rio i teraz jest prawdopodobnie najlepszym obrońcą w tym kraju - zakończył Szkot.
Pozdrawiam wszystkich wyśmiewaczy i hejterów którzy już go chcieli sprzedawać
PS. Jako znany miłośnik napinki na poziomie, muszę w końcu zareagować i przesłać petycje do władz by w końcu nagrodzili owocem o nazwie banan jednego z użytkowników na D. Ileż można czytać w każdym temacie tych marnych napinek na poziomie 11 latków?