Re: Bayern München - Real Madrid

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Bayern München - Real Madrid

Post autor: Kamil232 » 18 kwie 2012, 0:22

Kamilu wziąłeś dzisiaj leki?
Dzięki miszczu, że na każdym kroku potwierdzasz moją teorie, że bez ataków ad personam swoich śmiesznych argumentów bronić nie potrafisz. (poproś mnie jeszcze o dyplom :roftl3: )
I jeszcze ty chłopie miałeś czelność coś pisać o burdelach w innych tematach i poziomie innych użytkowników(sic!)
Natomiast tylko taki hipokryta jak Ty potrafi wypisywać największe farmazony po meczach z udzialem Barcy i nie widzieć ewidentnego karnego w meczu gdzie Barca nie gra...
Po pierwszcze co to ma wspólnego z hipokryzją? Po drugie chyba nie tylko ja bo praktycznie 97% postronnych obserwatorów tego meczu na tym forum ma podobne zdanie do mojego.

Ale widzisz chłopie zaatakowałeś bo tak Cię bolą wały w Europie na korzyść Barcy, że chciałeś udowodnić, że Madrytowi pomagają niemal tak samo. Niestety po raz kolejny się skompromitowałeś. Ale cóż to nic nowego, więc pewnie jestes przyzwyczajony.

A teraz poproszę o więcej był już jeden taki co chciał zgrywać Mądrale i teraz jest zbanowany, czas na kolejnego napinacza :twisted:

Wróć do „Puchary Europejskie”