Akurat Ciebie jak i KajoFC w tym temacie tylko wymieniłem,że należysz do grona tych którzy ciągle piszą o Barcelonie nie koniecznie w tematach związanych z nią byle się przypierniczyć, szukając napinki i tu nie masz żadnych argumentów aby temu zaprzeczyćKamil232 pisze:Kpisz czy o drogę pytasz? Może to jeszcze ja zacząłem dyskusje o sędziach? Przejrzyj lepiej moje posty z tego tematu, ja się wypowiadałem o meczu czy np. o Ramosie to ty wbiłes z szyderka do mojego tekstu o Marcelo i ci normalnie odpisałem, nic o Barcelonie nie było. Natomiast ja nawet dyskutujać o Webbie w żadnym wypadku nie wypowiadałem sie o Barcelonie(tylko o jej fanach) To Emerald zrobił burdel w tym temacie gadając coś o sędziach i karnych widmo.Wszystkich wrzucacie do jednego worka,czepiacie się wszystkiego co dotyczy się Barcelony,wszędzie widzicie Barcelone uważajcie,bo nawet w haźlu zobaczycie wodę niebiesko-czerwonąDotyczy się to szczególnie userów KajoFC,Kamil232,MGiggs,Ebi a ostatnio dołączył Mirek15 pomijam kibiców Madrytu bo tego raczej uniknąć się nie da szczególnie,że tych potyczek ostatnio co nie miara i napinek nie da się uniknąć
Tak więc krotko mówiąc nie odwracaj kota ogonem i nie wmawiaj nie stworzonych rzeczyGdzie ja niby wypowiadałem sę tutaj o Barcelonie? O czym ty do mnie rozmawiasz?
I co najważniesze czujesz się mocny w napinkach co sam napisałeś w poprzednim poście na temat Damiaana więc jeszcze raz napiszę,że to trochę dziwi jednych traktujemy ulgowo a drugich banujemy.A każdy kibic Barcelony na forum jest wrzucany do jednego worka i nawet jeśli ktoś się zarejestruje to ktoś mu napisze aby spadał delikatnie to ujmując...
Co do kolejnych pytań owszem w tym temacie akurat nic nie napisałeś o Barcelonie, lecz o fanach Barcy,że narzekają na Webba że nie skrzywdził Realu bardziej w sęk tym, że nam nie chodziło o skrzywdzenie Realu bardziej a popełnione błędy gdzie mógł i powinnien się lepiej zachować więc Emerald i ja odnieśliśmy się do sytuacji z karnymi,kartek a ty szukasz dziury w całym...
Nikt też nie obraził Realu że kradnie,przekręcił nazwę klubu jak to mają inni w zwyczaju - po prostu luźna wypowiedź przecież jest to forum dyskusyjne tak samo jak sytuacja z Marcelo i najlepszym lewym obrońcą - moim zdaniem nie jest najlepszym obrońcą i tyle - wymieniłem nazwiska,które moim zdaniem są lepsi niż wspomniany Brazylijczyk - a to że forum uważa inaczej trudno przecież nie bedę się wykłócał ale też nikt nie zabroni mi mieć własnego zdania!!