Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 22 kwie 2012, 21:30
Marq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 22 kwie 2012, 21:32
Ozdobny pisze:Karny zdecydowanie na wyrost!
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 22 kwie 2012, 21:35
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 22 kwie 2012, 21:40
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 22 kwie 2012, 21:41
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 22 kwie 2012, 21:43
Ja uważam, że takich karnych nie powinno sie gwizdać. W świetle przepisów ta decyzja jest zasadna, bo Marchiso odegrał piłke do srodka i zostawił noge, o która zahaczyl bramkarz, ale co do tego odegrania to nie mam pewnosci czy to bylo podanie do naszego zawodnika czy kiepska próba wypracowania sobie syutucji strzeleckiej. Podobna sytuacja miala miejsce na jesieni w meczu z Interem i tam sedzia karnego nie podyktował. Z drugiej jednak strony nasz pierwszy karny w sezonie został podyktowany takze po podobnej sytuacji. Jedni sedziowie to gwizdaja inni nie. Mnie takie karne nie przekonuja. No, ale nie narzekam!ryba_82 pisze:Ozdobny pisze:Karny zdecydowanie na wyrost!
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 22 kwie 2012, 21:44
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 22 kwie 2012, 21:44
DokładnieEmerald pisze:Nie wiem czy jest jakiś zapis mówiący o tym, że przy takim faulu musi być czerwona...
Natomiast o ile karny oczywisty, to w czasie akcji (przed powtórką) wydawało mi się, że Marcchisio jakoś tak szukał tej nogi Stekelenburga...
Pogrom w Turynie, Vidal się zabawił i skończył mecz
No i De Ceglie szaleje!
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 22 kwie 2012, 21:50
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 kwie 2012, 21:54
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryba_82 » 22 kwie 2012, 22:00
Jak jestem w stanie zrozumieć wątpliwości co do czerwonej dla Stekelenburga tak nie pojmuje jak można mieć jakiekolwiek pretensje do arbitra za karnegoOzdobny pisze:Ja uważam, że takich karnych nie powinno sie gwizdać. W świetle przepisów ta decyzja jest zasadna, bo Marchiso odegrał piłke do srodka i zostawił noge, o która zahaczyl bramkarz, ale co do tego odegrania to nie mam pewnosci czy to bylo podanie do naszego zawodnika czy kiepska próba wypracowania sobie syutucji strzeleckiej. Podobna sytuacja miala miejsce na jesieni w meczu z Interem i tam sedzia karnego nie podyktował. Z drugiej jednak strony nasz pierwszy karny w sezonie został podyktowany takze po podobnej sytuacji. Jedni sedziowie to gwizdaja inni nie. Mnie takie karne nie przekonuja. No, ale nie narzekam!
ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 22 kwie 2012, 22:02
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 22 kwie 2012, 22:04
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 kwie 2012, 22:07
Dokładnie... Roma jest już zniszczona, jeszcze strzeli dwie bramki i ktoś stwierdzi że to przydatny zawodnikBadBoy pisze:Po [ch**] "Bękart" wchodzi??
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 22 kwie 2012, 22:07
BadBoy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio