Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 17 maja 2012, 21:08
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 17 maja 2012, 21:34
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 maja 2012, 10:35
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 maja 2012, 11:35
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 maja 2012, 11:44
Galliani jasno mówi, że nie odejdzie ani on ani Zlatan, ale Łysy to kłamczuch. Silvę kusi gra pewnie w Barcelonie z prostego powodu - wchodzi w okres najlepszych swoich lat, ma już ugruntowaną pozycję w światowej piłce a w Milanie nie zanosi się, aby była drużyna, która pozwoliła by mu święcić triumfy w Europie. Jednak jestem przekonany, że Thiago nie odejdzie z klubu na siłę, tzn. nie zarząda transferu i nie będzie chciał uciekać. Potrzebna jest napewno gigantyczna oferta, żeby Milan go sprzedał (osobiście uważam, że mimo zaprzeczeń ze strony Gallianiego ostro myślą nad poświęceniem go co gorsza dla napastnika) i nie wydaję mi się, że jak Milan będzie chciał go sprzedać to nie zgodzi się na obniżenie kwoty innymi graczami.teraz na temat - co drodzy milanisci sadzicie o możliwości odejscia silvy? (mojego ulubionego obecnie pilkarza grajacego poza barcelona) prasa hiszpanska sama sobie zaprzecza a i zrodla wloskie nie sa konsekwetne
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: misio » 19 maja 2012, 12:21
misio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 19 maja 2012, 12:43
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 19 maja 2012, 13:18
Raczej minimum 40.Silva nie chce odchodzić (jak np. Cesc z Arsenalu),Milan nie chce puszczać go za wszelką cenę,ma długi kontrakt,praktycznie jest jedynym sensownym obrońcą,który pasuje stylem do Barcy (wysokie umiejętności defensywne,duża szybkość,rozgrywanie piłki na poziomie czołowych def. pomocników na kontynencie)...a Puyol młodszy się nie robi,Pique nie błyszczy formą...na moje oko za chwilę Barca będzie potrzebowała ŚO z prawdziwego zdarzenia w trybie natychmiastowym...a,że Łysy potrafi dymać Real (Kaka') czy Barcę (Zlatan) jak chce...40 baniek jak nic,szczególnie,że jeśli Silva zrobi się dostępny na rynku transferowym,takie City z miejsca wejdzie do gry (para Kompany-Silva a Komapny-Lescott to różnica kolosalna).misio pisze: a odnosnie silvy to zalezy wszystko od was raczej a nie od milanu. barca daje >35mln i milan i silva sa zadowoleni i zawodnik jest wasz. mozna rowniez pokombinowac z ta kwota dodajac np keite ale polityka milanu w tej chwili wyglada tak ze nie ma zawodnikow ktorzy nie sa na sprzedaz
MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 19 maja 2012, 15:46
- nie do przejściapara Kompany-Silva
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 maja 2012, 15:56
A gdzie ja napisałem, że nie jest wszechstronny. Napisałem, że CR7 jest bardziej. Dlaczego?przepraszam ze sie wtrace ale messi nie jest wszechstronny?
boczny napastnik, srodkowy napastnik, mediapunta badz pomocnik ?
ponad 70 goli i prawie 30 asyst?
co to jest jak nie wszechstronnosc?
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 19 maja 2012, 17:11
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 19 maja 2012, 18:47
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 maja 2012, 19:19
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 19 maja 2012, 19:21
cru a rozróżniasz grę głową od gry w powietrzu? ps fajny avatar, może czas uaktualnić na pepe robiącego to samo?;)lepiej gra w powietrzu, lepiej gra głową
co za gimnazjalny bełkot;)Wybaczacie panowie, że was uraziłem Messi gra lepiej głową niż Kompany/Puyol i Vidic razem wzięci. Ma tez lepszy odbiór piłki od tych panów, lepiej gra cwślizgiem, i lepiej bronii. Nie ma żadnego aspektu piłkarskiego czy to ofensywnego czy defensywnego w którym ktokolwiek byłby od Messiego w czymś lepszy.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 19 maja 2012, 19:27
Wiesz, fajnie się znowu poczuć młodym i zniżyć do twojego poziomuco za gimnazjalny bełkot;)
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio