Uno: socios płacą składki, mają kontakt z Barceloną na co dzień, liczy się z nimi zarząd i uwierz mi, że o wiele bardziej wiedzą co jest dobre dla klubu niż kibice z Polski. Kogo obchodzi zdanie dzieci z Polski nie znających sytuacji klubu i nie mających żadnego wpływu na to co się dzieje w Barçy?Baqu pisze:a skąd Ty wiesz jaką ja mam wysokość ? lol i czy karta socio rowna się bycia lepszym kibicem ? to chyba mylślenie 10 letniego dziecka a nie profesjonalnego fana.
przypomne Ci, że laporta był za kupieniem Beckhama... tak bardzo byś go chcial w Barcelonie ? tak źle jej rzyczysz ?
a gdzie socios zgodzili sie na wprowadzenie reklam na koszulkach ? zobaczysz w przyszłych wyborach jak Laporta wyleci z hukiem, sam zagłosuje przeciw niemu jak bede mial okazję !
Długom ? dobry biznes plan ponad 100.000 socios ktorzy regularnie placa $$ udane transwery i dlugu nie bedzie, poza tym juz sie on zmniejszył.
teraz sprzedamy riquelme saviole i jeszcze wyjdziemy na +
Dos: co z tego, że Laporta chciał kupić Beckhama? To go w jakiś sposób wyklucza? Chciał kupić jakiegoś zawodnika światowego formatu i to dzięki niemu w FCB jest teraz jeden z najlepszych piłkarzy świata Ronaldinho, a także Deco czy Eto'o. Ciekawe który prezes za takie pieniądze byłby w stanie ściągnąć takich zawodników?
Tres: jakbyś rzeczywiście był takim wielkim kibicem Barçy to wiedziałbyś, że socios głosowali ZA reklamami na koszulkach.
Cuatro: po raz kolejny pokazałeś jak znasz się na obecnej sytuacji w Barçy
Ale Fuera Laporta, bo tak. Gaspart wracaj, niech będzie jak dawniej!