AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
As3
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post autor: As3 » 17 maja 2005, 17:54

*_For_zaza_Milan_* pisze:Obniżka formy :?: A kto widziałe en mecz :?: zacznijmy od tego :?:

Zagrali dobrze był bład ale kto nie robi błedów :?: Ważne by sie skoncentrowali w finale i zagrali na wsoim pozimie. Lecce ma najlepszy obok Interu taka ligi i zawsze mozna im strzelić ale oni sobie tez takie cele stawiają :D

Nie ma co płakać i tak kupione scudetto nie smakuje ale jak by teraz nie daj bóg .. to tylko trzeba pobniec głowe. Coś mi mówi że finał bedzie wspaniałym mecz a na koniec Paolo wzniesie swój i kubowy kolejny PUCHAR CHAMPIONS LEAGUE :!:
heh zaza obnizka formy i to zdecydowana .Ja widziałem skroty meczu z Lecce i z tego co widziałem to Milan grał chałe :D Znowu wam dopisało szczescie bo gdyby nie sedzia wyjechalibyscie do Mediolanu z zerowym kontem :D Ale zaza nie przejmuj sie jeszcze wam pozostaje finał LM :D "finał pocieszenia" w ktorym pewnie stritem wygracie bo Dudek posci niezmierna szmatke :D Co do scudetto to Carlo mowil ze bedziecie walczyc do konca bo to ich obowiazek i po czesci ma racje tylko oby wam wystarczyło sił na Liverpol.Kupione scudetto :roll: oj zaza mogłbys juz przestac gadac jak nakrecony.Przeciez jak sam twierdzisz Juve nie dysponuje zbyt duzym budzetem no to jak mogli by wiecej dac niz Milan :twisted: Ale niech juz ci bedzie my mamy w rekawie sedziow :D a wy macie Lega Calcio i komisje dyscyplinarna nie mowiac juz o mediach bo wiadomo Berlusconi ma Mediasset mimo wszystko i tak macie na koniec sezonu klape :twisted: :D :lol: 8) Pozdro :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”