Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 13 cze 2012, 0:22
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 cze 2012, 0:23
Eee piszac laik nie mialem na mysli siebie tylko Wasrzeznik pisze:Jaki tam z ciebie laik, Doktor, pisałeś ostatnio coś o zdanym egzaminie trenerskim

Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 cze 2012, 0:34
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 13 cze 2012, 0:36
Jak siądzie Obraniak to za niego będzie przecież grał Rybus.Aker pisze:ja mam tylko nadzieje ze zakochany Smuda w swoim Obraniaku co nie gada ani po polsku ani po angielsku i generalnie traktuje granie u nas tylko i wylacznie jako formę autopromocji pojdzie po rozum do glowy po tej akcji z ostatniej minuty i usadzi za karę francuza na ławce kosztem Grosickiego, ale nie wykluczając, że wprowadziłby go do gry jakoś w 2 połowie. Takim gestem pokazalby że ma jaja, ale właśnie, czy je ma?
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 cze 2012, 0:37
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 cze 2012, 0:50
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 cze 2012, 0:52
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 cze 2012, 0:55
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 cze 2012, 1:01
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 cze 2012, 1:04
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 cze 2012, 1:07
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 13 cze 2012, 1:11
Jakoś z Rosjan nie zrobili a wręcz przeciwnie. Teoretycznie Dudka i spółka powinni dzisiaj zostać zniszczeni ale nic takiego się nie stało więc nie wiem skąd nagle demonizowanie Czechów. Dudki można nie lubić, ja nigdy nie mogłem pojąć co widzą w nim kolejni selekcjonerzy ale dzisiaj był świetny. Czy możemy to powiedzieć w którymś momencie o Murawskim po tych dwóch meczach?Czesi maja Jiracka i Mozarta. Moge sie zalozyc,ze ci pilkarze byliby w stanie spokojnie zrobic z Darka wiatrak jakich malo.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 cze 2012, 1:19
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 13 cze 2012, 1:25
Może i potrafi ale w ogóle tego nie pokazuje. Dziś teoretycznie miał być najbardziej ofensywnym z trójki środkowych ale wcale go nie było, zero wsparcia i zagrożenia z przodu z jego strony. Tak samo, Obraniak potrafi błyszczeć i być kreatorem a także motorem swojej drużyny ale na Euro póki co cieniuje i nic nie wskazuje, że z Czechami będzie inaczej. Na ten moment dużo więcej z przodu od Murawskiego daje Polanski, który swoją drogą jest jednym z najlepszych w naszych szeregach. Murawski przyzwoicie w pierwszej połowie z Grekami, dziś najsłabszy z trójki środkowych pomocników i o mały włos nie podarował Rosjanom bramki. Mimo wszystko na bank zagra.Dr.Football1 pisze:Ale Murawski potrafi uderzyc z dystansu,podlaczyc sie pod akcje bramkowa. Dudka tego nie ma i nie bedzie mial. Poza tym on ostatnie dwa dobre mecze z rzedu zagral pewnie w Amice Wronki. Nie ufam mu.
Tego właśnie się obawiam, że się rozkręci. Boenischowi szykuje się ciężka impreza.A Jiracek powoli sie rozkreca.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 13 cze 2012, 1:26
http://www.sport.pl/euro2012/1,109077,1 ... meczu.htmlObserwatorzy w studiu włoskiej telewizji bardzo wysoko, podobnie jak podczas meczu z Grecją, ocenili grę Lewandowskiego, zauważając jednak nie bez żalu, że nie miał on często zbyt wielkiego wsparcia. W ich opinii to on stawał nieustannie na wysokości zadania i podejmował odważne akcje.
tak więc tak jak mówiłem te jazdy na niego przesadzoneMichael Colquhoun on Twitter: "Watching some of Lewandowski's movement in the penalty area...he is going to score a lot of goals for Manchester United if they sign him."
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio