Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 729

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 14 cze 2012, 11:41

Co do samego Silvy.. Berlu w swoim wywiadzie powiedział, że nie mógłby odmówić 46 mln za Silvę. Jak dla mnie sprawa jest prosta, jasny sygnał dla PSG, dajecie tyle - Silva jest wasz. Pewnie opierają się przed tą kwotą więc teraz słyszymy o blokowaniu transferu przez wybawiciela Milanu, sypną kasą i Thiago momentalnie zostanie sprzedany.
Ogólnie jestem przekonany, że więź pomiędzy Silvą a Milanem została zerwana przez tą szopkę z jego odejściem. Klub go zraził do siebie jestem tego w 100% pewien. Dlatego nie zdziwię się, że jeżeli Barcelona zapuka do drzwi to Thiago będzie nalegał na transfer. Klub się na niego wypiął, więc nie będę miał mu tego za złe. A jak pójdzie do Barcy to napewno nie za taką kwotę jak do PSG. Cała ta medialna szopka, wyjazdy do Paryża, przyjazd Manciniego (teraz już jestem pewien, że zaprosili go, aby wybadać ile może dać za Thiago) wyjdzie nam bokiem. Aukcji się im zachciało. Najpóźniej w 2013 żegnamy się z Silvą.

Ostatnimi szopkami burzymy sobie stosunki z innymi klubami, robimy z siebie supermarket a co najgorsze osłabiamy relacje z graczami, czyli coś niemal każdy piłkarz grający w Milanie bardzo chwalił.

Wróć do „Włochy”