Re: EURO 2012: GRUPA C - Hiszpania, Wlochy, Irlandia, Chorwa

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2406

Re: EURO 2012: GRUPA C - Hiszpania, Wlochy, Irlandia, Chorwa

Post autor: moody » 14 cze 2012, 21:39

co kto lubi, emocji za duzo nie ma, fakt, ale smieszy mnie pisanie, ze nie da sie tego ogladac. napisalbym, ze ta pierwsza polowa to pokaz sily hiszpanow, ale to chyba jednak irlandia jest tak slaba. w kazdym razie hiszpanie kompletnie zdominowali mecz, pelna kontrola nad spotkaniem, zupelnie zneutralizowali ofensywe irlandczykow i cierpliwie buduja ataki, ktore co jakis czas przynosza kolejne sytuacje. i to wszystko mimo, ze polowa zawodnikow ofensywnych gra mocno przecietnie - xabi jest w tym meczu niepotrzebny, silva z bardzo marnym skutkiem probuje bawic sie w messiego, strzela, drybluje, a zle sie to wszystko konczy. torres? trafnie to ujal trzeciak - wyglada, jakby nie mial zaufania do samego siebie, jest spiety, wybiera dziwne rozwiazania, ale przynajmniej dochodzi do sytuacji. przydalby sie jakis skrzydlowy do rozciagania przeciwnikow, mysle, ze bramki jeszcze padna. mimo wszystko nie moga stracic koncentracji i powinni dolozyc ze dwie bramki, zeby byc w dobrej sytuacji przed ostatnim spotkaniem.

czepiacie sie trzeciaka? jak dla mnie ujdzie, zgoda, podnieca sie hiszpanami, ale naprawde jest czym. wydaje mi sie, ze momentami strzela tam facepalmy, po pseudointeligentnych refleksjach szpaka, ktory jest dzis wyjatkowo wkurwiajacy
Ostatnio zmieniony 14 cze 2012, 21:40 przez moody, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”