AC Milan (zbiorczy) - Strona 35

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 17 maja 2005, 17:40

Wiceprezydent AC Milanu – Adriano Galliani po raz kolejny oznajmił, że chce zatrzymać w drużynie Hernana Crespo na kolejne lata.

Argentyńczyk przebywa obecnie na rocznym wypożyczeniu z Chelsea Londyn, ale w barwach Rossonerich spisuje się znakomicie i cały zarząd łącznie z trenerem są nim zachwyceni.

„Będziemy chcieli zatrzymać Crespo, ale wszystko zależy od Chelsea” – powiedział.

„Pragniemy zaspokoić jego potrzebę zostania na San Siro. Wiemy, że to byłby dla niego miły prezent” – zakończył.

===============================================

No, zobaczymy czy The Blues uda się wyciągnąć Argentyńczyka z San Siro, Milanowi bardzo zależy na Crespo. Według mnie, niech se gra dalej, my sobie dokupimy nowego napastnika, dwa razy lepszego od Hernana. :D :D :D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 maja 2005, 17:44

No nie wiem, czy uda im się go wyciągnąc, przecież każdy wie, że Crespo pod zmienionym nazwiskiem ukrywa się w Mediolanie, by go Romek nie dopadł :lol:.

Przy okazji to jest tak: Milan nie daje kasy, Romek pstryka palcami i Crespo z powrotem w Londynie. Nie ma, że się zasiedzi i Chelsea będzie musiała go wyciągać, faksy wysyłać, Interpol prosić o pomoc :wink:.

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 17 maja 2005, 17:49

The Blues mogą taki plan zrobić. Będą tak przedłużać rozmowy aż Crespo wróci do Londynu i dalej będzie grał w Chelsea. Ale jest jeden szkopuł. W lexie kończy mu się kontrakt, może nie przedłużyć z The Blues i za darmo odejść do Milanu.

Awatar użytkownika
As3
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: As3 » 17 maja 2005, 17:54

*_For_zaza_Milan_* pisze:Obniżka formy :?: A kto widziałe en mecz :?: zacznijmy od tego :?:

Zagrali dobrze był bład ale kto nie robi błedów :?: Ważne by sie skoncentrowali w finale i zagrali na wsoim pozimie. Lecce ma najlepszy obok Interu taka ligi i zawsze mozna im strzelić ale oni sobie tez takie cele stawiają :D

Nie ma co płakać i tak kupione scudetto nie smakuje ale jak by teraz nie daj bóg .. to tylko trzeba pobniec głowe. Coś mi mówi że finał bedzie wspaniałym mecz a na koniec Paolo wzniesie swój i kubowy kolejny PUCHAR CHAMPIONS LEAGUE :!:
heh zaza obnizka formy i to zdecydowana .Ja widziałem skroty meczu z Lecce i z tego co widziałem to Milan grał chałe :D Znowu wam dopisało szczescie bo gdyby nie sedzia wyjechalibyscie do Mediolanu z zerowym kontem :D Ale zaza nie przejmuj sie jeszcze wam pozostaje finał LM :D "finał pocieszenia" w ktorym pewnie stritem wygracie bo Dudek posci niezmierna szmatke :D Co do scudetto to Carlo mowil ze bedziecie walczyc do konca bo to ich obowiazek i po czesci ma racje tylko oby wam wystarczyło sił na Liverpol.Kupione scudetto :roll: oj zaza mogłbys juz przestac gadac jak nakrecony.Przeciez jak sam twierdzisz Juve nie dysponuje zbyt duzym budzetem no to jak mogli by wiecej dac niz Milan :twisted: Ale niech juz ci bedzie my mamy w rekawie sedziow :D a wy macie Lega Calcio i komisje dyscyplinarna nie mowiac juz o mediach bo wiadomo Berlusconi ma Mediasset mimo wszystko i tak macie na koniec sezonu klape :twisted: :D :lol: 8) Pozdro :wink:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 17 maja 2005, 18:06

As3 pisze:heh zaza obnizka formy i to zdecydowana .Ja widziałem skroty meczu z Lecce
Przy zazie nie powinieneś się do tego przyznawać na wstępie :wink:. Może być nieciekawie :lol:.

Mikuś, nie wiedziałem, że kończy mu się kontrakt w lecie, byłem przekonany, że kupno, to jedyne wyjście, żeby także w następnym sezonie był rossonerim. Ale w takim razie, po co wykładać na niego kasę, skoro może przejść na zasadzie wolnego transferu?
Pytam bo we Włoskich klimatach jestem kompletnie zielony :wink:.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 17 maja 2005, 18:06

Ja tam nie chce zeby Hernan został w Milanie dziekuje mu za to ze wyeliminował MU ale on nie pasuje do ataku z Sheva nie rozumieja sie a za ta kase co by Romek chciał za niego to wole zeby Milan wykupił Mirko Vucinica nie duzo by kosztował Milan bo w Lecce gra Sam Dalla Bona zawodnik wypozyczony z Milanu a Zdenek chce budowac druzyne wlasnie z nim i Ladesma w srodku pola takze my go zostawiamy tam a Mirko do Mediolanu.
Jezeli Parma nie obnizy ceny za Alberto to jesatem pewien ze to on przyjdzie.A najlepiej jak obaj przyjda :wink: ale kasy by trzeba było wydac i to troche nierealne :cry: trzeba lewego pomocnika i dwoch młodych obrońców.

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 maja 2005, 19:51

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Ja tam nie chce zeby Hernan został w Milanie dziekuje mu za to ze wyeliminował MU ale on nie pasuje do ataku z Sheva nie rozumieja sie a za ta kase co by Romek chciał za niego to wole zeby Milan wykupił Mirko Vucinica nie duzo by kosztował Milan bo w Lecce gra Sam Dalla Bona zawodnik wypozyczony z Milanu a Zdenek chce budowac druzyne wlasnie z nim i Ladesma w srodku pola takze my go zostawiamy tam a Mirko do Mediolanu.
Jezeli Parma nie obnizy ceny za Alberto to jesatem pewien ze to on przyjdzie.A najlepiej jak obaj przyjda :wink: ale kasy by trzeba było wydac i to troche nierealne :cry: trzeba lewego pomocnika i dwoch młodych obrońców.

FORZA MILAN

Hmmm...Hunter...masz rację, ale tak sobie myślę, że nie uda się zrobić tych wszystkich wzmocnień naraz, bo nie od dziś wiadomo, że Milan to drużyna nie wydająca wiele na zawodników :) Albo Gila albo obrona...w sumie z obroną można poczekać rok, ale z drugiej strony za rok oni mogą być już w silnych klubach...Najlepiej Gile i Bonere...I jak się uda jeszcze kogoś z Ajaxu ( VdV, BabeL) to będzie bardzo dobrze...ale czy się uda ? :roll: zobaczymy...

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 17 maja 2005, 19:56

NO Gila by milanowi sie przydał jak nikt inny to jest napad SHEVA i Gila dajcie ludzie spokuj Juve ma tylko Zlatana Inter Martins i Adriano Roma KASZANA:) a Fiorentina ma takie młode wilki które jak narazie chyba źle zrobiły że tam przeszły bo I Lecce były klub Bojinova jest nadstrefa tak jak Atalanta awansowała.A co do obrony Rossonerich to po kiego grzyba im jakiś obrńca jak Mają:

SANDRO NESTE paolo maldiniego kahe kaladze jaapa stama juzka pancaro no i oczywiscie CAFU moze młodziecy niema ale taka rutyna i doswiadcznie że HEJJJJJj

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 maja 2005, 19:59

bartek12 pisze:NO Gila by milanowi sie przydał jak nikt inny to jest napad SHEVA i Gila dajcie ludzie spokuj Juve ma tylko Zlatana Inter Martins i Adriano Roma KASZANA:) a Fiorentina ma takie młode wilki które jak narazie chyba źle zrobiły że tam przeszły bo I Lecce były klub Bojinova jest nadstrefa tak jak Atalanta awansowała.A co do obrony Rossonerich to po kiego grzyba im jakiś obrńca jak Mają:

SANDRO NESTE paolo maldiniego kahe kaladze jaapa stama juzka pancaro no i oczywiscie CAFU moze młodziecy niema ale taka rutyna i doswiadcznie że HEJJJJJj
Że hej to za rok połowa do wymiany ;)

Paolo i Cafu to już powoli będą odchodzić...sezon, góra dwa :( A szkoda...dlatego jescze można nimi pograć, ale Bonera czy Heitinga za ten czas mogą sobie już znaleść poważny klub, z którego Milan szybko ich nie wykupi

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 17 maja 2005, 20:01

No BOGI jest w tym duzo racji.Ale czy ma jakis piłkarz szanse z Primavery przebic sie do pierwszej 11 Bogi bo ja w Milanie niesiedze

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 maja 2005, 20:09

bartek12 pisze:No BOGI jest w tym duzo racji.Ale czy ma jakis piłkarz szanse z Primavery przebic sie do pierwszej 11 Bogi bo ja w Milanie niesiedze

Z napastników to Carlo Emanuele Ferrairo...lat 19, strzela dużo goli, jest w szerokiej kadrze Milanu...wiesz, jak Primavera gra to Ci nie powiem, ale z tego co słyszałem wyróżnia się jeszcze Elia Legati i Romano Petricone...Oboje to obrońcy...Zobaczymy, zobaczymy, wkońcu Paolo też wszedł jako młodziak do składu Milanu ( 1985 rok, czyli 17 rok życia Malidiniego)

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 17 maja 2005, 20:21

Ja ze swojej stronu dodam ze z primavery jeszcze moga wskoczyc Abate (pomocnik) w poprzednim sezonie miał dwa mecze jeden w PW a drugi w LM to jest rocznik 86 a takze Pozzi ten sam rocznik jest to napastnik ale on ani minuty w Milanie nie zagrał obaj sa wypozyczeni do Napoli.
Ale czy wogole zagraja kiedys w Milanie dłuzej nie mam pewnosci.
Co do młodych obroncow to trzeba myslec o nich niestety Billy ,Cafu ,Paolo nie beda grac wiecznosc ale Simicia i Bepe mozna sie pozbyc moze własnie na ich miejsce jakiegos młodzika z primavery?

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 maja 2005, 20:31

Najlepiej, póki jeszcze Paolo & reszta starszyzny w zespole, grają pierwsze skrzypce, to wprowadzać młodych, niech się ogrywają, patrzą itp, bo widać ich okres się już kończy (większość 86) no i coś z nimi trzeba zrobić...większości się pozbędą (wyp. albo sprzedarz) ale kogoś przy Paolo trzeba postawić :) póki jeszcze gra :D CHoćby miał grać i ogony :)

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 17 maja 2005, 20:44

No własnie o to chodzi bogi
Billy juz mowił ze po zakonczeniu kariery piłkarskiej bedzie trenerem.Zapewne najpierw obejmie młodzieżówke no i bardzo dobrze od niego tez sie wiele naucza.
Z kolei Paolo nie bardzo chce zaostac trenerem mowi ze na duzo stresu jest z tym zwiazane no ale moze sie zdecyduje?
Kiedys chyba Galliani mowił ze w Milanie trenerami beda tylko byli zawodnicy Milanu taka tradycje maja zrobic :D
Ten klub to taka wielka rodzina :P

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 17 maja 2005, 20:55

Przypomnę, że szkoleniowcem Primavery jest Franco Baresi...wielka 6, jeden z najlepszych, o ile nie najlpeszy obrońca w historii Rossonerich, a dyrektorem jest Leonardo :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”