Re: Boks

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Re: Boks

Post autor: Kesz » 17 cze 2012, 13:12

Odnośnie walki Adamka, to nie wiele mu zabrakło by przegrał... Wczoraj wytrzymałem do 3:00 - jak obiecałem, ba nawet do 4:30 wytrzymałem, cel zamierzony osiągnąłem i jak Adamek wyszedł na ring, to zasnąłem... hyh... Na szczęście jak się obudziłem i włączyłem telewizor, to właśnie na Polsacie była retransmisja i Adamek z Chambersem wchodzili do ringu, miałem wrażenie, że obaj specjalnie na mnie czekali w tunelu aż się wyśpię i na spokojnie obejrzę ich walkę, z całego serca im dziękuję za ten piękny gest. Sama walka wyrównana, Adamek głaszcze, gdzieś tam stara się obciągnąć mu jajka ale spodenki przeszkadzają, było widać, że leje go po udach, wiadomo, murzynki mają długie knagi i pewnie gdzieś tam przy kolanach mu sterczy a Adamek starał się wyczuć miejsce i tam uderzać, ostatecznie jednak Tomek wygrał na punkty ... Chociaż trudno tak do końca powiedzieć czy zasłużenie czy nie.
Najbardziej rozwalili mnie kibice jacy śpiewali - "Polacy jesteśmy z wami", "Do boju Polsko" itd. Jak by byli na meczu piłkarskim a nie na walce bokserskiej... załamka normalnie :badziewie:

Wróć do „Inne sporty”