AC Milan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 17 maja 2005, 23:28

Tomusmc pisze:
Bogi pisze:Jak zauważyliście od czasów Baresiego nikt nie gra z numerem 6...został on zastrzeżony ku czci Franco :)
Natomiast od jakiegoś czasu władze zastanawiają się nad tym, czy numer 3, a więc Maldiniego też ma być zastrzeżony :) Niedługo dojdzie 7 Szewy, 22 Kaki itp :) i będzie problem z numerami :)
Numer Maldiniego zdecydowanie powinien być zastrzeżony, w końcu to legenda i za to co zrobił dla Milanu powinien dostać taki prezencik na przyszłość chociaż jak przyjdzie już czas na kupno nowego obrońcy za Paolo to jestem pewien, że każdy obrońca chciałby przejąć numer po Maldinim :) Co do Shevy to mu jeszcze trochę brakuje, a o Kace to już nie wspomne ;)

Heh, no może przesadziłem z nimi, no ale jakby pograł do takiego wieku jak Warzycha w Panathinaikosie to pewnie coś by się ździałało :)Gra już długo, bo od 1999 roku...Natomiast Kaka' ma dopiero 22 lata, i długa kariera przed nim, niewykluczone, że w Milanie, więc pograłby przynamniej 12 lat na San Siro i pewnie też by był legendą ;)
Dla mnie to nie do wyobrażenia, że w styczniu 1985 mineło 20 lat od debiutu Paolo w Serie A :O

Wróć do „Wracając Do Meritum”